Lepa Brena na odmoru u Grčkoj sa drugaricama

Lepa Brena na odmoru u Grčkoj sa drugaricama

Autor: | 21/08/2010

0

Dok su se lomila koplja oko „Granda“ i Pinka i toga gde će od jeseni biti emitovane „Grandove“ emisije, Lepa Brena uživala je na grčkim ostrvima. I to u ženskom društvu, bez supruga Bobe Živojinovića i sinova, koji su se u to vreme odmarali na hrvatskom primorju.
- Ovo je bio pravi ženski provod, pošto je muški deo porodice sa devojkama bio u Novom Vinodolskom - kaže Brena za Večernje novosti.
- Setila sam se naših ekskurzija iz srednje škole. Sve vreme smo se smejale, pravile cirkus, onako kako to samo žene umeju. Mnogo vremena provele smo i u nama najvažnijoj sporednoj stvari na svetu - šopingu. I stalno smo bile na dijeti u najavi. Pojedemo orgoman kolač, a onda popijemo kafu sa „natren“ zaslađivačem. Pa, opet stara priča: „Od sutra smo na dijeti!“ Srećom, jele smo mnogo voća, plivale i tako trošile kalorije. Plivanje je definitivno najefikasnije sredstvo za okrepljivanje celog organizma.
Ženska ekipa predvođena Lepom Brenom krstarila je jedrenjakom, svakodnevno išla na različite plaže, a posebno je impresionirana kupanjem na otvorenom moru i plažom Porto kaciki u Lefkadi.
- Mislim da je ona jedna od najlepših u tom delu Grčke - nastavlja Brena.
- Fascinantno je do koje mere je voda bistra, a talasi klepeću sve vreme. Posle dugo vremena ovo je bio, zaista, pravi odmor. Nije bilo telefona, mejlova, niti kompjutera. Svaki odmor, u vremenu u kom je stres nezaobilazan deo života je dragocen, a još ako ste izabrali destinaciju koja okrepljuje, onda je pun pogodak.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: lepa brena Spy

Najnovije vesti