Ivana Jordan sa dečkom Dušanom uživala u čarima juga Italije

Ivana Jordan sa dečkom Dušanom uživala u čarima juga Italije

Autor: | 09/08/2010

0

Pop kantautorka Ivana Jordan ovog leta ima sve razloge da bude zadovoljna. Njena pesma „Leti visoko, kao orlovi“ proglašena je za himnu naše fudbalske reprezentacije. Sa albuma „Tango među zvezdama“ izdvojilo se nekoliko pesama, a plavokosa pevačica do kraja sezone ima ugovorene nastupe po celoj Srbiji.
Poslovni uspesi nisu jedina stvar kojom Ivana može da se podiči. Posle dugo vremena, zadovoljna je i na emotivnom polju. Tragajući za partnerom koji će zadovoljiti visoke plesačke i estetske kriterijume za potrebe ekranizacije pesme „Tango“, Ivani se zimus dogodilo ono što je najmanje očekivala - ljubav. Dugogodišnje prijateljstvo sa Dušanom Antonijevićem, menadžerom predstavništva kompanije „Koka-Kola“, preraslo je u romansu za vreme snimanja spota. Plešući ovu igru zavođenja, Ivana i Dušan shvatili su da ih vezuje mnogo više od poslovno-prijateljskog odnosa. Mladić lepih manira, s dozom drskosti i sposobnošću da jasno i odlučno dominira situacijom, popularnu pevačicu nije ostavio ravnodušnom. Njihovo emotivno zbližavanje jekrajem prošle godine, tokom zajedničkog boravka u Lisabonu, preraslo u čvrstu vezu. Iako se od početka bavljenja muzikom trudila da svoj intimni život drži daleko od očiju javnosti, Ivanina ljubavna priča, koja traje devet meseci, nije ostala obavijena velom tajne.
Krajem prošlog meseca Ivana i Dušan proveli su sedam nezaboravnih dana na Siciliji, u romantičnom mestu Taormina, gde su se prepustili čarima sunca, mora i ljubavi.
- Odavno sam želela da odem na Siciliju, da osetim duh ostrva koje sam upoznala samo preko filmova. Tragajući za pravim mestom za odmor, odabrala sam Taorminu, gradić na obali iz kojeg se lako stiže u srce ostrva. Osim prelepih plaža i kristalno čistog mora, u kojem zajedno sa kupačima plivaju ogromne šarene ribe, Taorminu odlikuju i rustične taverne u kojima se služe tradicionalni italijanski specijaliteti. Uživala sam u domaćem vinu, ribi list spremljenoj na žaru, ukusnim biftecima i italijanskom slatkišu od hrskave korice i božanstvenog laganog krema. Sadržaji hotela „Mediteraneo“ zadovoljavaju najistančaniji ukus, tako da je moje ovogodišnje letovanje proteklo u uživanju. Dušan i ja obišli smo sve turističke atrakcije i vratili se u Beograd puni utisaka - priča Ivana za „Hello!“.

U posebnom sećanju će joj ostati obilazak Savoke, malog sicilijanskog sela u kojem su snimljeni kadrovi za kultni film „Kum“. Razgledajući prostor u kojem su pre četiri decenije Al Paćino, Marlon Brando, Robert Duval i drugi junaci sage o porodici Korleone snimali istorijske filmske scene, Ivana je, kaže, osetila izvornu energiju Sicilije. Nije propustila ni da sa Dušanom popije čašu crnog vina ispred bara „Vitelli“, baš za stolom za kojim je Al Paćino zaprosio svoju filmsku izabranicu.
- Savoka izgleda kao malo napušteno selo. Možete da šetate satima a da ne naiđete ni na koga, čak ni na meštane. Ipak, specifičan duh kojim ovo mesto odiše potpuno me je opčinio, baš kao i Taormina. Gradić, čuven po filmskom festivalu sa čije pozornice su se prethodnih decenija klanjali Ingrid Bergman, Marlen Ditrih, Gregori Pek, Keri Grant, Greta Garbo, Federiko Felini, Marčelo Mastrojani i drugi velikani svetske kinematografije, zaista je fascinantan, pogotovo kada ga obilazite u pravom društvu - iskrena je Ivana.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti