Uz pomoć ove dijete Željko Joksimović je drugi čovek: Došao je do idealne kilaže, gram nije vratio

Uz pomoć ove dijete Željko Joksimović je drugi čovek: Došao je do idealne kilaže, gram nije vratio

Autor: | 14/12/2023

1

Dijeta Željka Joksimovića je sve što vam treba

Željko Joksimović godinama ima idealnu kilažu, ali ne krije da je do nje došao uz pomoć izbalansirane ishrane i mnogo fizičke aktivnosti.

Željko je otkrio svakodnevne navike o ishrani, koje mu pomažu da održi dobru liniju i energiju.

- Dan započinjem punomasnim tostom, kombinovanim sa različitim sastojcima, avokadom, krem-​​sirom, dimljenim lososom, jajima i drugim. Posle doručka, gotov sam sa ugljenim hidratima za taj dan.

Miša Obradović

 

- Jedem samo belančevine i povrće, a potpuno sam izbacio šećer iz ishrane - istakao je Željko Joksimović za "Health Fitness Revolution" pre nekoliko godina.

Pročitajte: Jovana je udata za Željka, Nevena za Sašu, ali... Jetrve jasno stavile do znanja šta misle jedna o drugoj

Željko je tada priznao da su mu slatkiši i najveći neprijatelj kada je kilaža u pitanju, pa je doneo odluku da ih u potpunosti izbaci iz ishrane.

Dijeta Željka Joksimovića 

- Naravno, jedem nešto slatko jednom u nekoliko meseci ili tako nešto, ali to se ne događa svake godine. Što se tiče ostalih prehrambenih navika, jedem svakih pet sati i trudim se da izbegnem zakiseljavanje po svaku cenu, jer se pokazalo da je to najveći problem za moje telo - navodi naš poznati pevač.

Osim na ishranu, Željko veoma vodi računa i o svom telu, pa je vežbanje postalo sastavni deo njegovog života.

- Vežbam redovno i kombinujem različite vrste vežbi. Na primer, volim biciklizam, vozim oko deset kilometara dnevno, često vozim i više od toga kroz Beograd.  

Marko Arsić

 

- U našem glavnom gradu ima puno mesta za biciklizam, a jezero Ada Ciganlija jedan je od mojih izbora. Osim biciklizma, plivam najmanje tri puta nedeljno, a u teretanu idem svaka dva dana - rekao je Željko. - Imam prijatelje koji su fitnes-treneri i vežbamo zajedno, što mi omogućava da sprovodim najbolje programe za telo i za posao koji obavljam.

Kako godine prolaze, Željko Joksimović priznaje da prema sebi postaje sve zahtevniji, pa je sam sebi i najveći kritičar.

Pročitajte: Željko i Jovana u tajnosti proslavili rođendan ćerkama - Ana i Srna napunile 6 godina, preslatke su

- Sve sam veći kritičar kako godine odmiču. Čini mi se da ću prestati da radim spotove upravo iz tog razloga. Uvek razmišljam šta može da bude novo i uvek imam viziju kako bi trebalo to da izgleda. Međutim, ako se slučajno ne potrefi da ono što neki reditelj zamisli ili predloži da uradi sa mojim mišljenjem, onda nemam ni volju, ni želju da radim.

Ata Images

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Beogradjanka 17:39 14.12.2023
Odgovori

Nema baš neku konstituciju,džabe mu dijeta. Kratkonog je i četvrtastog trupa,sem toga, nekako uvek mesnat. Hvala na pažnji! :-)

hellomagazin.rs Ata Images