Rastin otac ne odvaja se od bolesnog sina: Snimak iz bolnice sve govori

Rastin otac ne odvaja se od bolesnog sina: Snimak iz bolnice sve govori

Autor: | 26/04/2024

0

U svakom trenutku svog života Stefan Đurić Rasta mogao je da računa na maksimalnu podršku svojih roditelja. Stoga ne čudi što je otac Stefana Đurića Raste, dok mu je sin u bolnici, dan i noć uz njegovu postelju.

Dušan Petrović

 

Kao što je poznato, muzičar je pre nekoliko dana hitno hospitalizovan zbog jakih bolova u kičmi. Odmah mu je zakazana operacija, koja je uspešno izvedena.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda - Rastini roditelji su ugledni intelektualci, iznenadićete se čime se bave (foto)

„Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći. Nažalost, nekada tek u ovakvim situacijama čovek shvati koga ima pored sebe, a ja imam najdivnije ljude i hvala vam na tome”, napisao je, između ostalog, Rasta u poruci koju je objavio na svom Instagramu.

Otac Stefana Đurića Raste, Drago, baš kao i majka Slađana, bili su uz svog jedinca u dobru i zlu. Nisu ga osudili ni kada je svojevremeno uhapšen.

- Bio sam tužan kada sam video kako se trude da to prihvate smireno i koliko su uz mene uprkos svemu. Niko nije poželeo da se ‘ogradi’ - govorio je Rasta za HELLO!

Dušan Petrović

 

Roditelji jednog od najpopularnijih muzičara u Srbiji su univerzitetski profesori. Nisu insistirali da sin krene njihovim putem, ali su mnogo ulagali u njegovo vaspitanje.

- Nisu bili strogi, niti su mi bilo šta nametali. Ipak, njihovo obrazovanje, liberalne stavove i širok dijapazon interesovanja doživljavao sam kao model na koji se treba ugledati.

- Mislim da su danas srećni što sam insistirao na nekom svom izboru, a pre svega zato što mogu da živim od svog rada. To je nešto čemu svi kao roditelji težimo – priznao je reper.

Pročitajte: Bajka za svaku devojčicu - Rastin dom poseduje presladak kutak, u njemu vlada princeza Tara (foto)

Otac Stefana Đurića Raste je doktor filozofije. Ujedno je i profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu.

Instagram

 

Pre preseljenja u Beograd, Drago Đurić je predavao na Filozofskom fakultetu u Prištini. Autor je brojnih naučnih studija.

Ipak, njegova intersovanja su brojna i raznovrsna.

- Moj otac je zapravo bio taj koji mi je prvi pustio pesme Boba Marlija – pojasnio je jednom prilikom Rasta kako je zavoleo muziku, od koje danas živi.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Dušan Petrović