Živi između tri grada: Sestru Marka Jarića retko viđamo u javnosti, kažu da liči na slavnog brata

Živi između tri grada: Sestru Marka Jarića retko viđamo u javnosti, kažu da liči na slavnog brata

Autor: | 26/04/2024

0

Sestra Marka JarićaTamara, godinama se uspešno bavi modom. Ipak, nikada se nije previše eksponirala u javnosti, pa malo ko zna kako izgleda.

Frazer Harrison / Getty Images for Glazer Palooza

 

Tamara Jarić školovala se u Beogradu, Firenci i Njujorku, a poslednjih petnaestak godina živi na relaciji Srbija–Italija–Amerika.

Pročitajte: Zavirite u luksuzni dom Tamare Jarić na Dorćolu

Za Ameriku je vežu i porodične veze, budući da tamo živi njen brat Marko Jarić, ali i bratanice Valentina i Sijena, koje je dobio u braku sa Adrijanom Limom.

- Valentina jako liči na Adrijanu, dok je karakterno ista Marko. Volim da kažem kako je pokupila najbolje od oba roditelja. Svaki put se sa njom sita ispričam i ismejem jer je jako zabavna.

Profimedia

 

- Za nju sam posebno vezana jer sam živela u Americi kada je ona rođena. Stalno sam bila kod njih i s njom sam provodila dosta vremena – otkrila je svojevremeno Tamara Jarić.

Mnoge zanima i kako se četiri godine mlađa sestra Marka Jarića slaže sa njegovom bivšom suprugom.

- Jedan od njenih najznačajnijih saveta jeste biti svoj, imati stav i jasnu poruku. Dešava mi se da odlutam što se tiče kreativnosti, pa volim da čujem druge ljude, pogotovo Adrijanu koja je jako uspešna – kazala je Tamara, i jasno stavila do znanja da je i dalje bliska sa bivšom snajom.

Pročitajte: Tamara Jarić - Adrijana je Marka neizmerno usrećila

Na pitanje kako bi opisala svoj stil, sestra Marka Jarića, koja se nedavno pojavila na Beneton reviji u ambasadi Italije, kratko je odgovorila:

- Moj stil je jednostavnost pomešana sa klasikom.

Fabrika

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Doug Pensinger / Getty Images

Pročitajte još