Smršala je deset kilograma i nije ih vratila: Dijeta Aleksandre Radović ima caku koja topi masti

Smršala je deset kilograma i nije ih vratila: Dijeta Aleksandre Radović ima caku koja topi masti

Autor: | 18/10/2023

1

Dijeta Aleksandre Radović ima caku, lako je!

Aleksandra Radović, vlasnica najlepših pop balada, poslednjih godina strogo vodi računa o ishrani, a jednom prilikom je otkrila kako je skinula višak kilograma i uspela da održi vitku liniju, pa ponosno korača kroz petu deceniju.

Pevačica pre svega pazi na unos brašna, hleba i testa. Kako je rekla slatkiše voli, ali ih ne jede često, a za njen savršen izgled malo je zaslužna i genetika jer u njenoj porodici svi izgledaju dobro i mlado.

ATA Image

 

Radovićeva svako jutro ide na trening, a, kako je istakla, da biste izgubile kilograme, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija za višak kilograma, a pevačica izgovor nema, što ne bi trebalo da bude slučaj ni sa vama.

Aleksandra je potom dala i jedan savet zlata vredan

- Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proleće i leto praktikujem i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume - ističe ona.

Pročitajte: Zvanično tinejdžerka! Pogledajte kako izgleda prelepa ćerka Aleksandre Radović koju je pevačica 13 godina krila od javnosti FOTO

Osim šetnje, praktikuje i druge vežbe, u kojima zaista uživa.

- Volim čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma sve mi prija! Vrlo često kada gostujem u nekom jutarnjem programu, pravo sa televizije, sa sve šminkom, odem na trening. Baš se trudim da ne propustim nijedan trening - zaključuje Radović, piše „Blic žena“.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 22:25 19.10.2023
Odgovori

Kada zena ili baba hoce da bude devojka. Hoce, ali nece da moze. A i to je jako ruzno i nedoraslo.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti