Od krojačice do Trampove tašte: Melanijina majka je jedna od njenih najboljih modnih savetnica

melanija-tramp-getty

Povezane vesti

Brojne obaveze Melaniju Tramp nisu odvojile od porodice. Tako će predstojećih nekoliko dana provesti na Floridi sa suprugom, ali i svojim roditeljima koji dugi niz godina žive u Njujorku. Melanijina majka, Amalija Knaus zdušno podržava svoju ćerku i ona je jedna od njenih najboljih modnih savetnica. Blista, kao i njena mlađa ćerka, i ne propušta da istakne svoj istančan modni stil.

Amalija Knaus je nekada radila kao krojačica u Sloveniji, dok je njen suprug Viktor bio član Komunističke partije i prodavac automobila.

Zbog nje Melanija Tramp neće da se preseli u Belu kuću

Zanimljivo je i da otac prve dame ima sina iz prethodne veze, pre braka, za šta je Melanija rekla da “o tome sve odavno zna”.

Kad se preselila u Ameriku, Trampova tašta nije se profesionalno bavila šivenjem, ali je svoje naslednice Melaniju i Ines redovno “oblačila”. Šila im je odeću, jer nisu uvek imali novca za modele iz najnovijih kolekcija.

Sada kao Melanijini roditelji, Amalija i Viktor već godinama žive u “Tramp” kuli u Njujorku.

Najmlađi sin američkog predsednika, Baron, uz svoju baku uči slovenački. Melanijini roditelji žele da njihov unuk zapamti korene odakle mu je majka

Tazbina je američkom predsedniku, očigledno, veoma važna.

hellomagazin.rssuperzena.b92.netguliver/gettyimages/instagram

Ostale vesti iz rubrike