Ognjen doneo odluku nakon Bojanine smrti: Ne miri se sa gubitkom majke svoje dece, tužnije ne može

Ognjen doneo odluku nakon Bojanine smrti: Ne miri se sa gubitkom majke svoje dece, tužnije ne može

Autor: | 24/04/2024

0

Oproštajna poruka Ognjena Jankovića slama

Nekadašnja voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila. Njeno telo pronađeno je u stanu u Beogradu, a uzrok smrti do danas nije poznat.

Instagram

 

Od Bojane se danima opraštaju kolege, prijatelji i članovi porodice koji će je u petak na Novom groblju ispratiti na večni počinak.

Osim zavidne karijere, ovih dana mnogo se pisalo i o Bojaninom bivšem suprugu Ognjenu Jankoviću, sa kojim je voditeljka provela 15 godina u braku.

Pročitajte: Ožalošćene ćerke, sestra, bivši muž... Objavljena umrlica Bojane Janković, poznato vreme i mesto sahrane

Iako je od razvoda prošlo više od dve godine, Bojana je sve do poslednjeg daha ostala u dobrim odnosima sa Ognjenom, što je i potvrdila prošlog juna na svom Instagram profilu.

„Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi”, napisala je uz sliku muzičara, koji je sada u vezi sa glumicom Milenom Radulović.

Bivši muž pokojne Bojane i jedan od članova grupe Beogradski sindikat, sada se oglasio na Fejsbuku i to samo dva dana pre sahrane.

Privatna arhiva

 

Naime, Ognjen je objavio fotografiju koja dovoljno govori koliko je slomljen zbog ogromnog gubitka.

Muzičar je doneo odluku da promeni profilnu fotografiju i naslovnu na društvenoj mreži Fejsbuk i zameni je crnom pozadinom.

Pročitajte: Rada Radenović objavila poruke koje joj je Bojana slala pred smrt - Ne mogu da dočekam da...

Crna pozadina, bez reči, pokrenula je mnoge izjave saučešća koje su osvanule u komentarima ispod fotografije, a porodica preminule voditeljke oprostila se potresnim čituljama.

Facebook/Ognjen Jankovic

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mateja Stanisavljevic/ATA Images/ Instagram/_bojaaana_

Slične Vesti