Zoran Cvijanović postao deda! Ćerka Milena rodila devojčicu, beba dobila ime po baki

Zoran Cvijanović postao deda! Ćerka Milena rodila devojčicu, beba dobila ime po baki

Autor: | 25/04/2024

0

Zoran Cvijanović postao deda

Kada je, prošlog juna, ćerka Zorana Cvijanovića pokazala trudnički stomak, sve je bilo jasno – slavni glumac postaće deda. To se i dogodilo pre nekoliko meseci, najverovatnije u oktobru.

Instagram

 

“Ne znamo kako da se slikamo”, napisala je Zoranova ćerka Milena uz fotografiju na kojoj je pozirala sa suprugom i stomakom koji je otkrivao već odmaklu trudnoću.

Ona već godinama živi u Los Anđelesu, tamo je na svet donela i ćerku. Milena je, inače, završila prestižni "Berkli", a potom se udala za Patrika Kraulija, zgodnog fitnes instruktora.

Pročitajte: Ni doktor ni plastični hirurg - Evo čime se zaista bavi muž Vesne Trivalić

Prošle godine uselili su se u novi, veći stan. Čekali su prinovu, pa im je bilo potrebno i više mesta. Verujemo da su sobu za malu princezu uredili sa posebnom pažnjom i ljubavlju.

Instagram

 

Iako zvanično nije poznato kako se devojčica zove, jedna od Mileninih prijateljica na Instagramu je tokom "baby shower" žurke napisala: “Tako sam srećna zbog tebe i Lane”. Moguće je da je dobila ime po baki, Mileninoj majci Lani.

A njen suprug Patrik je pratiocima na Instagramu otkrio kako je svakodnevne treninge uskladio sa brigom o bebi. I Milena se posle porođaja vratila treninzima. 

– Dok je moja prelepa žena vežbal, ja sam se šetao po teretani sa ćerkicom koja je spavala u kolicima. Koristio sam svaku priliku da uradim poneku vežbu – napisao je uz snimak i objasnio proces treninga.

 

 

Zabranjeno preuzimanje celog ili delova teksta bez navođenja i linkovanja izvora u skladu sa propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram