Voditeljka Dnevnika decenijama je u braku sa svojim kolegom: Ovo je muž Milice Nedić

Voditeljka Dnevnika decenijama je u braku sa svojim kolegom: Ovo je muž Milice Nedić

Autor: | 25/04/2024

0

Muž Milice Nedić je ugledni novinar

Skoro svakog dana gledamo je u jednoj od najpopularnijih informativnih emisija u ovdašnjem etru. Toliko je dugo na malim ekranima, da uz njeno ime slobodno možemo da dodamo – zaštitni znak Dnevnika RTS.

Milica Nedić, spikerka i urednica, jedno od omiljenih TV lica, osvaja gledaoce blagim osmehom i prijatnom bojom glasa. Šarmantna dama vesti nam saopštava već godinama, ali o njenom privatnom životu ne zna se mnogo. No, otkrićemo vam ponešto...

Instagram

 

Milica je decenijama u skladnom braku, a njeno srce ukrao je kolega, ugledni novinar i direktor Radio Beograda Milan Nedić, sa kojim ima sina Nikolu

– Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike – istakla je Milica svojevremeno za Novosti.

Pročitajte: Zdravlje voditeljke Ivane Milenković narušeno, mesecima je nismo videli na RTS-u - Pokušavala sam, radila sam u takvom stanju...

Porodična harmonija se, kako je rekla, zasniva na uzajamnom poverenju. Obožava zajedničke trenutke, a posebno vikende koje provode u Grockoj, gde imaju kuću.

Marija Mlađen/ATAImages

 

– Sa svakim novim danom učim i od sina, prave riznice mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja ja ne bih bila ja – zaključila je Milica.

Instagram

 

– Nekoliko dana između proleća i jeseni svake godine ostane upamćeno po druženju sa najmilijima. Volimo da ručamo u prirodi, beremo trešnje ili grožđe. Imamo najlepši pogled na Dunav, Smederevsku tvrđavu i Karpate. Pesma zrikavaca i nebo gde su zvezde najbliže naprosto nam čuvaju snagu za celu godinu – otkrila je Milica, koja je aktivna i na Instagramu gde ima zavidan broj pratilaca.

Pomenimo još jedan interesantan podatak. Početkom marta proslavila je njenih prvih 30 godina na Radio-televiziji Srbije.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Gordan Jović/RTS