Obeležena decenija uspeha i talenta Igora Todorovića

Povezane vesti

Poznati dizajner Igor Todorović desetogodišnjicu rada i otvaranje nove radnje proslavio je “Modnim matineom” u poznatom prestoničkom restoranu uz reku i veliki broj poznatih ličnosti.

Igor Todorović i Bojana Strfanović

Među prisutnima, najveću pažnju svakako je privuklo pojavljivanje Zorane Mihajlović, podpredsednice Vlade Srbije i podpredsednice Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost.
Ovom slavlju prisustvovale su i dizajnerke Melina Dzinović i Suzana Perić, kao i voditeljka Suzana Mančić, glumice Lena Bogdanović i Jelena Gavrilović.
– Početak druge decenije rada na brendu koji nosi moje ime rešio sam da obeležim modnim matineom na  jednom od najlepših delova prestonice – Savskom pristaništu. Iako su za događaje ovog tipa najčešće rezervisani večernji termini, odlučio sam da svoje prijatelje i one koji vole, nose i prate brend iza kog stojim, u podnevnim časovima podsetim na sve ono kroz šta smo zajedno prošli, modele koji i danas izazivaju podjednaku pažnju i dokazuju da kada vam je kvalitet na prvom mestu onda vaš trud prevazilazi trendove i nadam se da sam u tome i uspeo. Pistom nisu šetale manekenke, već smo kroz video materijal pokazali kako izgleda jedan dan u našem novom prostoru, ali i kako vidimo jednu Beograđanku. Baš kao i naše dame, tako i mi koji stojimo iza brenda Igor Todorović, sigurnim korakom idemo napred – rekao je dizajner.

Ostale vesti iz rubrike