Stefan Živojinović: Pesma ‘U drugom životu’ napisana je za moju prvu ljubav od koje sam se nažalost rastao

Povezane vesti

Pred Novu godinu, Lepa Brena je podelila sa svima novi spot za pesmu “Boliš i ne prolaziš” i najavila dokumentarac “Lepa Brena: Godine Slatkog greha”, koji je u tri serijala prikazan na televiziji Prva. I ostali članovi porodice Živojinović su bili zauzeti u toku prošle godine, a posebno se istakao uspeh njenog sina Stefana koji se krenuo maminim stopama i izdao već tri pesme.

– Objavio sam tri pesme do sada – letos je bila ‘Druga liga’, pre jedno mesec i po ‘Dva ludaka’ i evo sada nova pesma koja se zove ‘U drugom životu’ – istakao je Stefan za Mondo i dodao da mu je velika čast što je imao priliku da najnoviju pesmu predstavi publici kroz seriju “Ubice mog oca”.

– Neizmerno sam zahvalan za tu priliku. Nekako se sve to spontano desilo. Muziku je radio Braja, a tekst su pisali on i moj brat Filip Živojinović koji se pokazuje iz dana u dan da je stvarno veliki umetnik. Pre dve godine sam tu pesmu dobio od njih na poklon, a napisali su je za moju prvu ljubav od koje sam se nažalost razišao zbog obaveza i nekih drugih stvari. Onda sam čekao pravu priliku da prezentujem tu pesmu. Pevao sam je na nekom slavlju gde se Gaga Antonijević (reditelj serije Predrag Antonijević) oduševio i bilo mu je drago da neko tako mlad uopšte se bavi narodnom muzikom i da želi da snima. Stvarno, hvala im na prilici – poručio je on.

 

Stefan je otkrio da ga često sustižu emocije kada gleda radove svoje mame, a uspehu oba svoja roditelja roditelja se neizmerno raduje i svaki slobodan trenutak koristi da provede sa njima…

– Nekako su se skupile emocije nakon svega što se desilo prethodne godine, pa šta god da smo gledali i radili, sve vreme sam se suzdržavao da ne zaplačem. Mislim, malo je i glupo da pričam o tome, ali tako je. Gledali smo nedavno ovaj poslednji spot i opet mi krenule suze, pa sam se povukao nazad da ne misle da sam poludeo, a kad sam prišao posle, vidim plače i tata i svi ostali. Tako da, dobro je, nije do mene (smeh).

– Mnogo mi je drago i toliko sam ponosan, ne mogu rečima da opišem tu sreću koliko mi je drago, jer ja znam kroz šta su sve prošli. Stalno sam uz roditelje i gledam svaku priliku da iskoristim da budem sa njima, jer znam koliko je vreme kratko. Tako da, znam šta su sve prošli u one sitne detalje i koliki su borci, pa zato i izbijaju iz mene te emocije. Moja mama sve ovo zaslužuje jer je takav radnik, profesionalac, takav talenat…

 

Njegova mama se već zacrtala u istoriji muzike naših prostora, ali Stefan ima “skromne” planove za budućnost:

– Ja stvarno volim muziku više od bilo čega i nekako to najviše me ispunjava i najsrećniji sam dok pevam kada vidim druge ljude da se vesele… To me ispunjava – kada vidim da je drugima lepo zbog nečega što ja radim. Meni je to stvarno i više nego dovoljno, voleo bih što više lepših i kvalitetnijih pesama, koje su urbane i gađaju emocije.

Ostale vesti iz rubrike