Novim grobljem odzvanjaju reči Ognjena Jankovića: Spremni smo na sve što nam sledi...

Novim grobljem odzvanjaju reči Ognjena Jankovića: Spremni smo na sve što nam sledi...

Autor: | 26/04/2024

0

Bojana Janković, koja nas je iznenada napustila prošlog petka, sahranjena je danas na beogradskom Novom groblju. Od nekadašnje voditeljke oprostili su se neutešni članovi porodice – bivši suprug Ognjen Janković, ćerke Zoja i Iskra, sestra Ivana, brat, ali i brojni prijatelji i kolege.

Boško Karanović

 

Ognjen, član benda “Beogradski sindikat”, prethodnih dana nije se oglašavao iz razumljivih razloga.

Na ulazu u kapelu nežno je dodirnuo umrlicu sa Bojaninom slikom. Potresan je bio i prizor kada je poljubio kovčeg, poslednji put se opraštajući od bivše ljubavi.

Iako je bio skrhan ob bola, smogao je snage da održi govor.

Pročitajte: Sahrana Bojane Janković - Bivši muž došao sa Milenom Radulović, sestra Ivana i starija ćerka zanemele

– Bila si jedna, jedina i neponovljiva. Najbolji ortak, omiljena na poslu. Bila si divna, brižna. Ti znaš, sve znaš ko nas je i koliko zvao da podeli sa nama neku anegdotu sa tobom. Hvala ti na bezbroj trenutaka sreće, koji na kraju i čine tvoj život – rekao je Ognjen.

– Obožavala si muziku i da igraš. Učiš nas da pobedimo strah od prolaznosti. Mi se više ne bojimo ničega, spremni smo za sve što nam sledi. Znam da ti je drago što nas gledaš i slušaš ovde sve zajedno.

– Bojana, Boko, Boksi, svako je imao omiljeni nadimak za tebe. Mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka... Koliko ćeš nam faliti ti to najbolje znaš, neka te Gospod dragi zagrli. Volimo te zauvek – oprostio se Ognjen Janković od bivše supruge, koja je ispraćena uz zvuke njene omiljene pesme “Viva la vida”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages