Maja Nikolić: Uživam u odrastanju svoje dece, u razgovorima sa njima, a vreme tako brzo prolazi

Povezane vesti

Maja Nikolić s pravom važi za uspešnu ženu, kako na poslovnom tako i na privatnom polju. Osim što svakog radnog dana vodi emisiju, ona je supruga i majka troje dece. I pored svakodnevnih brojnih obaveza, nikada joj ništa ne pada teško.

– Primetila sam da bolje funkcionišem kada imam ispunjeniji dan i više obaveza, sve lepo isplaniram i nema problema. Moja deca Tea, Tia i Darko su sada velika. Sa druge strane, tu je i moj suprug koji je aktivan i prisutan otac, tako da sve lepo uklapamo – priča Maja Nikolić i otkriva da li se nakon posla isključivo posveti porodici ili ipak uradi i nešto poslovno.

– Zavisi od dana i od obaveza koje imam. Tu je i vreme koje posvetim sebi. Nekada imam potrebu da se isključim iz svega, da odem u dugu i brzu šetnju. To me relaksira. Posle desetak kilometara koje pređem, imam više energije za sve ostalo – rekla je ona.

Obično poslovne žene nekako ne namerno, posao uvek stavljaju u prvi plan. Sa Majom to nikada nije bio slučaj. Uvek joj je porodica bila najvažnija, a sve ostalo posle toga.

– Najvažniji prioritet u životu je bez sumnje moja porodica. Ja zaista sve uklapam prema njima i meni je to prirodno. Uživam u odrastanju svoje dece, u razgovorima sa njima, a vreme tako brzo prolazi. Želim da budem prisutna što više, sve dok su kod nas i dok ne krenu dalje svojim putem – izjavila je Maja.

Više od dve decenije voditeljka je prepoznatljivo televizijsko lice. Otkriva nam šta joj je konkretno posao doneo, a šta oduzeo u životu.

– Doneo mi je mnogo toga lepog. Jako sam zahvalna na karijeri koju imam, jer sam svesna da jako mali broj ljudi radi ono što istinski voli i uživa u tome. Sa druge strane, verujem da je u tome tajna uspeha, da na televiziji ne možeš biti prihvaćen ako nisi iskren. Ja sam od onih žena koje ne mogu da sede i ništa ne rade, imam mnogo energije i radujem se svakoj novoj emisiji. Danas, kada pogledam unazad, zaista sam ponosna na sve što sam radila, na to kako sam radila, ali i nestrpljiva da vidim šta sledi – kaže voditeljka.

Za najveći uspeh u životu smatra to što nije pokleknula pred nekim teškim momentima i izazovima.

– Takođe svojim uspehom smatram porodicu, zatim lepe odnose koje gajim sa svojim prijateljima. Svakako tu je i moj posao koji mi je veliki izvor zadovoljstva – rekla je ona.

hellomagazin.rsKurir/Blic TV magazinMirko Tabašević/Hello/Arhiva

Ostale vesti iz rubrike