Ljubav koja je bila suđena: Nataša se prisetila prvog susreta sa Lukom (foto)

Povezane vesti

Da su neke ljubavi suđene dokazuje i priča Nataše Bekvalac i Luke Lazukića. Oni su se upoznali na Ibici pre šest godina i to na jedan zanimljiv način.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Dogodila mi se ljubav. Upoznala sam ga pre šest godina u Španiji, i to na jedan veoma smešan način. Bili smo na super plaži i  odmah sam ga primetila pošto specifično izgleda. Kada smo sestra i ja krenule sa plaže, Luka je sa svojim društvom išao ispred nas. Mislila sam da me ništa ne razumeju, pa sam mu “dobacivala” razne stvari.  U jednom trenutku on se okrenuo ka meni i rekao “To nije nikakav problem.“ Počeli smo da se družimo i ništa više od toga nije bilo jer mi je rekao da se ženi i posle toga se više nismo videli, ispričala je Nataša nedavno u emisiji “Amidži šou”.

Svadbena groznica u porodici Bekvalac: Sestra otkrila kakvo slavlje priželjkuju

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nekoliko godina kasnije sudbina ih je ponovo spojila, međutim ovoga puta nisu želeli da puste jedno drugo.  Od kada su se pronašli, Nataša i Luka se nisu razdvajali pa je venčanje logičan sled događaja.

Nataša Bekvalac: Romantično venčanje na Ibici za rođendan, ali bez ćerke i roditelja

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pevačica će se na svoj 37. rođendan zakleti na večnu ljubav svom izabraniku, na Ibici gde su se i upoznali. Dok broje sate do venčanja oni se se prisetili njihovog prvog fatalnog susreta, te je pevačica na svom profilu na Instagramu podelila jednu fotografiju koja je tom prilikom nastala.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Ostale vesti iz rubrike