Katarina Radivojević: Moje venčanje će biti tajno, intimno, niko neće znati

Povezane vesti

Katarina Radivojević trenutno boravi u Beogradu, gde snima nastavak popularne serije. Na pitanja o ljubavi je odgovarala dvosmisleno, ali je istakla da joj mama govori da nikada ne treba da se uda. Na konstataciju da je kako je starija sve lepša, kaže:

– Sada mi laskate. Nisam baš lepša. Mislim da pored toga što se bavim sportom, plesom, jogom, meditacijom, ključna je stvar kada je čovek ispunjen i zadovoljan sobom. Zadovoljna sam svojim načinom života i time kako sam napravila da budem malo u Americi, malo u Srbiji. Ovde radim, tamo se više borim i orijentisana sam na neke druge pravce. Valjda kada čovek to ima, jasno se reflektuje na njega i dobro se oseća.

Vratili ste se iz Amerike, da li ćemo vas gledati u nekim holivudskim ostvarenjima?

– Ima nekih planova, sada su još izvesni. Ne želim da to delim, obično kada kažem, stvari se izjalove. Moram da kažem da nije bila baš sjajna sezona, za neke uloge koje sam dobila stavili su me na čekanje, neki filmovi su otkazani. Još sam u pripremama i sada čekam.

Da li pojavio neki muškarac u vašem životu??

– Možda.

Kada biste se venčavali, da li biste to uradili tajno kao što radi većina svetskih zvezda ili biste napravili veliku svadbu?

– Naravno da bi bilo tajno, intimno. Niko neće znati, doduše možda sam se već venčala a da vi to niste saznali.

Neki novi momenti u životu Katarine Radivojević?

– Ne, ovo je bila šala, nisam se udala. Ali to je zaista tako, mislim da sve javne ličnosti imaju želju da to bude samo za njih i najbliže osobe. Znate, sve manje imam želju da budem prisutna u javnosti. Nemam instagram, fejsbuk, nemam ništa od socijalnih mreža, upravo iz tog razloga što ne želim sa javnošću da delim svoju intimu.

Kako izgleda vaš idealan muškarac?

– Skoro da ne postoji. Znate kako moja mama kaže: „Nema nigde idealno.” Tako da sam počela da mislim da idealan ne postoji.

Da li vas roditelji prisiljavaju na udaju?

– Ne, imam super roditelje koji su odavno prestali da se mešaju u moj život. Nekako mene moja mama skoro da bodri da ne treba nikada da se udam.

Kakvi su bili komentari nakon prve sezone serije „Ubice mog oca”?

– Nisam dobila nijedan negativan komentar, baš sam dobila pozitivne kritike u smislu da sam odigrala nešto drugačije. Nekako sam godinama bila prikazivana kao lepa heroina ili devojka sa sela. Tako zavodljiva i slatka. Nisam bila paćenica, kako bih rekla ovim našim žargonom. Nekako lik Marije je paćenički jer se bori za svog muškarca svim sredstvima. To dosad nisam igrala, ženu koja gubi svog muškaraca u borbi sa mlađom. Upravo je to meni bio izazov i mislim da je dobro što sam to odigrala, ali i da je nekako publika to od mene priželjkivala.

Da li ste privatno priželjkivali takve uloge svih ovih godina?

– Nisam mnogo razmišljala. Biću iskrena, volim glumu, ali nisam toliko zaluđena glumom. Ne, nisam imala mnogo želja. Hvala bogu, sve moje velike želje su se u samom startu moje karijere ispunile. Imala sam mnogo više sreće nego mnogo mojih koleginica s ovih prostora. Veliki uspeh „Zone Zamfirove”, glavne uloge na filmovima, sve moje želje su bile ispunjene na samom početku. Mogu da zamislim sebe u drugim profesijama.

Da li će vaš lik u seriji „Ubice mog oca” nastaviti da bude opasan ili će se promeniti?

– Ne znam kako publika Mariju doživljava?! Spadam u onu grupu koja je nije doživela toliko opasnom, ali je svakako žena koja je moćna i na položaju. Očigledno da tu funkciju i to mesto u određenim trenucima koristi. Pogotovo u svojoj vezi.

A privatno ste negativac ili pozitivac?

– Pozitivac, ali mogu da budem negativac kada me neko čačka.

Sa kojim kolegom najbolje sarađujete na setu serije „Ubice mog oca”?

– Sada razmišljam. Poslednjih sedam dana otkako sam došla i počela sa snimanjem druge sezone „Ubice mog oca” uglavnom snimam sa Vukom Kostićem i Elizabetom Đorevskom. Oni su zaista sjajni partneri, pohvalila bih njih dvoje. Nisam imala mnogo scena sa drugima, to ću imati tek narednih dana.

Ostale vesti iz rubrike