Jelena Karleuša: Mnogo sam poniženja doživela zbog braka sa Bojanom jer potiče iz bogate porodice

Povezane vesti

Od muzike, preko politike do mode, pop diva Jelena Karleuša uvek nađe načina da iznese svoje stavove, pa čak i onda kada je drugi osporavaju i zabranjuju.

Karleuša uprkos svemu hrabrim koracima gazi napred, iako postoje teme koje je svakodnevno vraćaju u prošlost. Međutim, kako tvrdi, onog ružnog se više ne seća.

Tvoja bivša zaova Danijela Karić pre nekoliko dana je komentarisala da si joj bila omiljena snajka i demantovala priče da si se za njenog brata udala zbog novca. Imala je samo reči hvale za tebe, a manje je poznato da je bila i na tvom koncertu na Ušću… Da li ste vas dve u kontaktu?

– Svako ko me poznaje zna koliko je za mene uvredljivo da se uopšte postavlja pitanje da li sam se udala iz ljubavi ili ne. Mnogo sam poniženja doživela zbog braka sa Bojanom, samo zato što potiče iz bogate porodice. A ne znaju da ja na poklon odgovaram sa dva poklona, na pažnju dvaput većom pažnjom, da sam naučena da budem džek i da imam „muški” način razmišljanja. Ali to je odavno iza mene, Bojanu i njegovoj porodici ništa ne zameram, sve ružno sam zaboravila i želim im samo dobro. U divnom sam braku sa čovekom koga neizmerno volim, koji je stao i opstao uz mene kada je bilo mnogo teško, sa kojim imam decu i na kog sam ponosna! Kada je reč o Danijeli, ona je ispala megakraljica što je bila i na Ušću i što je javno rekla istinu. Hvala joj i ovim putem, a zahvaliću joj se i lično.

Radojka Adžić je pre javnih hvalospeva upućenih tebi rekla da ćeš morati da kupiš kartu za njen koncert. Da li ćeš je kupiti i da li bi otišla u „Arenu“ kada bi te pozvala?

– Želim joj punu „Arenu“ i svu sreću. Zašto da ne, ako me pozove, rado ću se odazvati. Ja nisam sujetna.

Da li bi volela da Dragana Mirković preuzme direktivu u „Grandu“?

– (Smeh) To je bila moja duhovita opaska kad se Gaga pojavila na snimanju… Svakako, „Grand“ je u odličnim rukama.

Duetima koje si snimila sa Azisom i Lukasom napravila si pravi bum. Za razliku od Ace, Azis nikada nije komentarisao vašu saradnju, čak nije objavio ni vašu pesmu na svoje profile na društvenim mrežama. Upravo zbog toga se komentariše da niste u dobrim odnosima. O čemu se radi?

– Dva brutalno dobra dueta, koji su obeležili čitavu godinu. Istina je da Azis nikada nije objavio pesmu i ja ga nikada nisam pitala zašto. Stvarno smo u odličnim odnosima i ne znam koji su njegovi razlozi. Možda nije želeo da zaseni njegovu pesmu koja je izašla paralelno sa našom. Stvarno ne znam razlog, ali smo mi stvarno u super odnosima.

Da li neko od mlađih kolega ima materijal da postane svetska zvezda?

– Nažalost, za sada ne vidim nijednu koja bi mogla da napravi svetsku priču.

Kada Duško ode u penziju, koliko će to promeniti vaš život? Da li ćeš moći da se navikneš da svakodnevno budete zajedno?

– Duško će nastaviti sa svojom karijerom u fudbalu na neki drugi način. On nije čovek koji želi da sedi kod kuće. A to nisam ni ja. Mi smo ozbiljni radoholičari.

Da li je Duško odustao od želje za sinom?

– Radi na tome svim silama!

Da li je istina da si platila kurs fotografije spremačicama?

– Nisam, ali sam im bila dobar instruktor! Imam veoma talentovane dadilje i kućne pomoćnice.

Ostale vesti iz rubrike