Antonio Banderas : Kaži mi kakav ti je otac i reći cu ti koji je parfem idealan za njega

Antonio Banderas : Kaži mi kakav ti je otac i reći cu ti koji je parfem idealan za njega

Autor: | 08/05/2018

0

Otmen, smeo, avanturista....kakav god da mu je stil života,  postoji parfem koji odgovara njegovom tipu ličnosti.  Antonio Banderas kroz tri nova parfema otkriva svet jedinstvenih aroma koji su prilagođeni najprefinjenijim ukusima.

Dan očeva je savršena prilika za darivanje parfema, jer su oni ne samo dodatak lepoti, već i pečat koji zauvek ostaje u sećanju. Antonio Banderas parfemi prilagođeni su različitim životnim stilovima, a zajedniči imenitelj im je zavođenje.

The Secret: Za smele očeve

 

Prirodno nadaren i misteriozan čovek koji momentalno zavodi bez ikakvog napora. Njegovo samopouzdanje ga izdvaja iz gomile. On je privlačan, zavodljiv i poželjan. On ima zanosan i primamljiv izgled. Njegov miris je izraz suštine muškosti i tajne senzualnosti... Ko može odoleti iskušenju da sazna tajnu najvećeg zavodnika na svetu? Toaletne vode od 50 i 100ml i Dezodorans u spreju od 150ml, čuvaju ovu izuzetno dragocenu tajnu u svojim jedinstvenim bočicama.

The Golden Secret:  Za otmene očeve

Antonio Banderas je fascinantan muškarac čiji šarm i seksepil nikog ne ostavljaju ravnodušnim. U potrazi za dizajnom parfema koji će na pravi način predstaviti njegov magnetizam, španski glumac je uspeo da sve te karakteristike iskombinuje u toaletnoj vodi The Secret ali je očigledno sačuvao neku tajnu za sebe jer pravi šarmer nikada ne otkriva sve svoje tajne. The Golden Secret je miris koji je dizajniran za te specijalne prilike...kada ono što je zabranjeno i privlačnost idu ruku pod ruku. Dostupan je u obliku Toaletne vode od 50ml i 100ml.

 

The Secret Temptation: Za očeve avanturističkog duha

Rizik i iskušenje su sastavni deo života onih očeva kojima je duh avaturisički. Sa svakim iskustvom oni traže nove izazove kooje mogu da prevaziđu.  Začinsko-drveni miris Antonio Banderas pravi je dokaz da iskušenje dolazi u mnogo oblika. Ponekad naiđe neočekivano, kao slučajan susret koji je nemoguće zaboraviti.

 

Hellomagazin.rs Promo