Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 04/06/2018

0

Ako vam je pritisak nizak nakon buđenja i imate problema da se rasanite, onda je ovaj poklon idealan za vas...

Najbolji način da započnete dan je uz Doncafé Green active kafu! Ako je do sada niste probali – krajnje je vreme! Očekujte isti ukus domaće kafe, uz 30 odsto više antioksidanasa. Antioksidansi su važna jedinjenja koja se bore za očuvanje zdravlja našeg organizma.

Doncafe Green active Nataša Vukoje

 

Redovnim i adekvatnim unosom, antioksidansi doprinose očuvanju zdravlja, ubrzanju metabolizma, kao i sprečavanju zadržavanju tečnosti uz eliminisanje toksina iz organizma. Doncafé Green active kafa obogaćena je sa 3 odsto prirodnog ekstrakta sirove kafe, koja je najveći izvor hlorogenske kiseline, jednog od najmoćnijih antioksidanasa. Još jedna prednost uživanja u kafi je i to što je jedna od retkih namirnica koje unosimo u naš organizam, a da ne doprinose povećanju telesne težine.

Doncafe Green active Tijana Bogdanović

 

Ova jedinstvena kafa na našem tržištu, predstavlja pozitivnu naviku za svaki početak dana i namenjena je onima koji brinu o zdravlju, kao i svima koji se trude da uvedu pozitivne životne navike.

Doncafe Green active Slobodan Stefanović

Doncafé Green active je zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije. Uz kafu koju piju olimpijci i vaša jutra će biti aktivna, a odluke zdravije!

Ako želite da osvojite jedan od 5 paketa Doncafe, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: hello poklanja