Mesec nam šalje posebnu poruku 30. avgusta: Posvetite se sebi, napustite zonu komfora i sprovedite planove u delo

Mesec nam šalje posebnu poruku 30. avgusta: Posvetite se sebi, napustite zonu komfora i sprovedite planove u delo

Autor: | 29/08/2019

0

Često osećamo da različite životne okolnosti utiču na naše raspoloženje, međutim, koliko puta ste primetili da jednostavno „nije baš vaš dan“ i nemate nikakvo objašnjenje za to? Kao da je objašnjenje sakriveno tamo negde u svemiru…a šta ako jeste?

Kako tehnologija napreduje vrtoglavom brzinom, svedoci smo novih saznanja iz neverovatnog sveta van naše planete. Neistraženi predeli svemira ostavljaju nas da maštamo, ali oni poznati i nama posebno lepi, poput Meseca na noćnom nebu, stalno nam dopuštaju da otkrijemo zanimljive detalje. Jedan od takvih su i Mesečeve mene koje vrlo često utiču na naše ponašanje, raspoloženje i snove. Sa druge strane, Mesec ume da nam pošalje poruke od značaja za lepšu svakodnevicu, a upravo takvu jednu poruku nam šalje i 30. avgusta, kada će se pojaviti mlad Mesec: posvetite se sebi, napustite zonu komfora i sprovedite planove u delo.

Znajući koliko je briga o sebi važna, vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO dizajnirao je četkicu za čišćenje lica koja će vam pomoći da kožu lica održite svežom i sjajnom, čak i kada je Mesec u „nezgodnom“ raspoloženju. LUNA play plus četkica je inovativna, kompaktna i idealna za dubinsko čišćenje lica, a potrebno vam je samo jedan minut ujutru i jedan minut uveče kako bi vaša koža bila glatka, bez nečistoća i sebuma – uklanja čak 99,5 odsto nečistoća sa lica! 

Astrolozi preporučuju da se posvetite sebi, a FOREO nastavlja istim tempom i najavljuje specijalnu cenu LUNA play plus četkice umanjenu za 30 odsto tokom septembra, u svim dm drogerijama širom Srbije!

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Foreo

Najnovije vesti