„NEW Hospital“ – Nova privatna opšta bolnica sa najsavremenijim nivoom medicinske opreme u regionu

„NEW Hospital“ – Nova privatna opšta bolnica sa najsavremenijim nivoom medicinske opreme u regionu

Autor: | 01/09/2021

0

Opšta bolnica „NEW Hospital“ nova je privatna opšta bolnica sa najsavremenijim nivoom medicinske opreme u regionu. Nalazimo se u Novom Sadu, u neposrednoj blizini autoputa E75, što olakšava dolazak pacijenata iz drugih gradova zemlje i regiona.

Promo

 

Kada kažemo da smo najsavremenije opremljena opšta bolnica, mislimo na naše tri operacione sale, koje imaju inovativnu opremu, kakvu nema nijedna zdravstvena ustanova u regionu, maksimalno bezbedne uslove za izvođenje operacija i sigurnost pacijenta tokom i posle operativnih zahvata. U našim operacionim salama sva oprema je mobilna, te smo, na zadovoljstvo pacijenata, ali i naših lekara, u mogućnosti da radimo u sterilnim uslovima.

Promo

 
 

Bolnica poseduje stacionar sa trideset postelja u sobama različite strukture, jedinicu intenzivne nege sa opremom za kontinuirani monitoring, centralni dovod gasova i sa respiratorima. Naše sobe su komforne, sve imaju kupatila, vizuelnu konekciju pacijenta sa centralnim pultom, a svaka od njih po zahtevu može da bude i jednokrevetna.

Promo

 

U našoj bolnici postoji i dečja dnevna bolnica, za zbrinjavanje, dijagnostiku i praćenje najmlađih pacijenata, a radićemo i intervencije u domenu dečje hirurgije.

Promo

 

Imamo i centar za imidžing i dijagnostiku, sa digitalnim rendgenom, digitalnim mamografom i CT skenerom u okviru koga funkcioniše i laboratorija.

Promo

 

Promo

 

U polikliničkom delu imamo osam ordinacija, u kojima se obavljaju različiti pregledi iz svih oblasti medicine.

NEW Hospital tim

Osim najmodernije opreme, adut Opšte bolnice „NEW Hospital“ jeste stručni tim lekara svih specijalnosti i medicinskog osoblja, koji broji sto ljudi, i koji će svakodnevno pacijentima pružati različite medicinske usluge ‒ od dijagnostike i preventivnih pregleda do hirurških intervencija.

Promo

 

Odnos prema pacijentima

Preglede ili intervencije pacijenti će zakazivati preko besplatne telefonske linije od 8 do 20 h na broj 0800 400 505 ili preko našeg sajta www.newhospital.rs

Naši lekari koji će se javiti na telefon pomoći će da se zakaže adekvatan pregled kod najboljeg lekara za stanje pacijenta. Od prvog kontakta sa nama pacijent dobija profesionalni tretman.

Zdravlje je sve, a mi – možemo sve!

NEW Hospital

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti