"Lino" magija za dobro jutro i laku noć

"Lino" magija za dobro jutro i laku noć

Autor: | 23/11/2017

0

Nekada je dan trajao duže. To je jedino šaljivo objašnjenje za neprekidnu jurnjavu, trku sa vremenom koju svakodnevno vodimo. Potpuni kolaps kreće od ranoga jutra upravo u porodicama sa malom decom, sa školarcima ili i uz njih mališanima koji su još u vrtićkom uzrastu. U tom kratkom vremenskom periodu potrebno je razbuditi celu porodicu, obući, razveseliti one koji su se probudili plačljivi i naposletku razvesti ih na destinacije i krenuti u nove radne pobede. Pripremu ručka, jutarnju nabavku, sudo i veš mašine da ne pominjemo.

U taj jutarnji kućni špic, trebalo bi uvrstiti i doručak koji je važan obrok svima, a naročito školarcima jer im on obezbeđuje dovoljne količine energije neophodne za dobru koncentraciju. Idealan jutarnji obrok je lagan, bogat žitaricama, sadrži malo masti i soli, pa ne opterećuje organe za varenje. Žitarice se, pored toga što su zdrave i lagane, pripremaju brzo, pa su odlične ne samo za jutro već i veče.

Pripremljena po najvišim standardima, Podravkina Čokolino kaša po mišljenju nutricionista i pedijatara, predstavlja odličan izbor za doručak, večeru ili užinu mališana i pravi je izvor energije i zadovoljstva za jutarnji obrok. Ova kaša od žitarica sa ukusom čokolade u kombinaciji sa 2 dl mleka trenutno se pretvara u hranljiv i ukusan obrok. Obogaćena sa čak 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina), što je čine energetski uravnoteženim obrokom idealnim za decu u razvoju. Ono što je najvažnije, mališani u slast pojedu ovaj doručak i siti krenu put škole.

Kompanija Podravka u svom asortimanu ima i liniju proizvoda Lino crunch i Lino pillows koji se jednako brzo pripremaju. Pored fantastičnog ukusa koji mališani obožavaju, trenutno su u ponudi i limitirane serije ovih proizvoda u čijim označenim kutijama mogu da se pronađu nove Lino figurice. Kada sakupe Lino družinu, mališani će imati nove omiljene igračkice!

Uz Čokolino, koji je bio i deo detinjstva današnjih roditelja, tu je sada i nova Čokolino Junior kaša koja se bazira na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, pirinač, kukuruz, proso i zob. Ova receptura obogaćena vitaminima i mineralima idealna je za svakodnevnu ishranu i apsolutno je u liniji sa preporukama kada je ishrana mališana u pitanju. U cilju obezbeđivanja besprekorne zdravstvene ispravnosti, hranljivosti i kvaliteta, kontrolišu se sirovina, okolina, tehnološka oprema, proces proizvodnje, proces pakovanja, kao i  funkcionalne i nutritivne vrednosti  proizvoda.

Nakon što se dan započne sa Lino žitnim obrokom,  najmilijima mogu da se pošalju i Viber porukice sa Lino medvedić stikerima koji mogu besplatno da se preuzmu sa https://stickers.viber.com/pages/lino_rs  

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Podravka

Najnovije vesti