Neočekivano: Opra Vinfri u šik kombinaciji koju ćete poželeti da nosite

Premiere of Lionsgate's 'Boo! A Madea Halloween' - Arrivals Featuring: Oprah Winfrey Where: Hollywood, California, United States When: 17 Oct 2016 Credit: FayesVision/WENN.com

Da, dobro ste videli, Opra Vinfri našla se u modnoj rubrici!

Crveni tepih nije mesto na kom često imamo priliku da vidimo Opru, ali kada se odluči za tako nešto svakako je nezaboravno.

To se i desilo u ponedeljak (17. oktobra) u Los Anđelesu kada se voditeljka pojavila na premijeri filma Boo! A Madea Halloween. Za neočekivano pojavljivanje Opra se pojavila u crno, belo, sivoj kombinaciji. Ona je obukla belu šik svilenu košulju koja je napred kraća, a pozadi, kao frak, doseže maltene do crnih kratkih čizmica. Preko ove bluze ponela je melirani sivi oversized prsluk uz koji je  uklopila i crne uske pantalone. Kao dodatak ovom izdanju Opra je stavila trendi velike crne naočare i viseće skupocene minđuše.

Iako je Opra nije poznata kako neko čiji je stil u centru pažnje, naprotiv voditeljku smo češće viđali u upitnim izdanjima, od kada je smršala promenila je i svoj modni izraz.  Njeno poslednje izdanje je odlično, šta vi kažete?

opra-vinfri-cover

opra-vinfri-cover

hellomagazin.rs/N.P.guliver/cover images

Više o temama: