Modni saveti Emili Ratajkovski: Trudnice, uživajte u najlepšim danima

Modni saveti Emili Ratajkovski: Trudnice, uživajte u najlepšim danima

Autor: | 06/03/2021

0

Saveti Emili Ratajkovski -  manekenka redovno objavljuje foto i video sadržaje na društvenim mrežama, u kojima poziva trudnice da i u drugom stanju izgledaju lepo i budu moderne...

Manekenka i glumica, Emili Ratajkovski, o toku svoje trudnoće, od samog početka, obaveštava javnost na najotvoreniji mogući način, počev od naslovne strane magazina ,,Vogue". Izgleda da je Emili maksimalno posvećena praćenju modnih linija za trudnice.

Pročitajte: Emili Ratajkovski ponovo šokirala javnost - Pozirala kao od majke rođena, a onda saopštila prelepe vesti (video)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Od objave da je u drugom stanju, u oktobru 2020. godine, top model se trudi da zabeleži što više trenutaka svoje trudnoće i svoja iskustva deli na društvenim mrežama. U zavisnosti od raspoloženja, ona je izjavljivala da se „ponekad oseća kao Vini Pu u ljudskom obliku", drugi put „kao boginja plodnosti sa privlačnom zadnjicom", dok je bilo i objava u kojima konstatuje da će „ovo stanje brzo proći i da će joj nedostajati". 

Ratajkovski je već poznata kao ime iz sveta mode sa snažnim osećajem za izgrađivanje ličnog stila. Dovoljno je prisetiti se odevne kombinacije (odelo u senf boji) koju je odabrala za venčanje 2018. godine. Trudnoća ju nije sprečila da se i dalje izražava kroz modu. Saveti Emili Ratajkovski najviše pomažu trudnicama, a ona im poručuje da „ne moraju stalno da nose široku odeću". Na svom primeru je pokazala da trudnica može izgledati lepo i u komadima odeće koji su pripijeni uz telo. 

Saveti Emili Ratajkovski - Osećajte se sjajno šta god da nosite

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

- Trudne ili ne, ono što nosite treba da čini da se osećate sjajno - bez obzira da li to znači da ste izabrale široku, lepršavu odeću ili haljine u kojima ste zakopčane do grla - smatra poznata trudnica.

Emili kaže da je na tržištu mnogo garderobe namenjene trudnicama koje skrivaju stomak, a to ne treba da bude pravilo. Smatra da trudnice mogu da eksperimentišu i sa različitim modelima kupaćih kostima, a posebno naglašava da se ne treba plašiti jarkih i veselih boja koje je tokom drugog stanja rado ponela, pa smo tako mogli da je vidimo u garderobi narandžaste boje, pastelno zelenoj, vatreno crvenoj...

Pročitajte: Povratak zaboravljenog trenda: Modni saveti Emili Ratajkovski  (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

- Svetle boje su vam prijatelj. Ne potcenjujte snagu mode. Ona vam može podići raspoloženje i učiniti da se osećate samopouzdano kada se možda ne osećate najbolje - poručila je manekenka.

Nedavno je, nakon objavljivanja lepih vesti, kontroverzna glumica i top model, govorila iskreno o trudnoći, a njene izjave su se prepričavale nedeljama. 

Emili Ratajkovski- izjave koje su uzburkale javnost

‒ Moj muž voli da kaže da smo trudni. Kažem mu da, iako je slatko, to nije u potpunosti istina. Negodujem što je DNK cele njegove porodice u meni, ali što moj DNK nije u njemu. Kažem mu da je to nepravedno i oboje se smejemo. To je neka vrsta šale, ali, baš poput primedbe o polu našeg deteta, iza toga stoji istina. Trudnoća je urođeno usamljena, to je nešto što žena radi sama, u svom telu, bez obzira na okolnosti ‒ zaključila je.

Otkrila je i šta misli o pitanju: „Da li je dečak ili devojčica?“

‒ Kada moj muž i ja kažemo za trudnoću, posle čestitki svi pitaju znamo li šta želimo. Volimo da kažemo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavestiti, čemu se svi smeju ‒ kazala je Emili za "Vogue".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti