Napustio je zemlju i nije se osvrnuo: Kuća Nikole Đurička u Los Anđelesu je prava luksuzna oaza FOTO

Napustio je zemlju i nije se osvrnuo: Kuća Nikole Đurička u Los Anđelesu je prava luksuzna oaza FOTO

Autor: | 22/07/2023

3

Kuća Nikole Đurička u Americi je nestvarna

Nikola Đuričko je davnih dana napustio Srbiju i već godinama živi u u Los Anđelesu, sa suprugom i njihovo dvoje dece.

Mada je i u našoj zemlji nizao brojne uspehe, kako filmske, tako i pozorišne, Đuričko i njegova supruga Ljiljana Nešić odlučili su da život nastave preko okeana.

Luka Šarac

 

Kako je on često isticao, kada je razmišljao da se odseli iz Srbije, upravo Ljiljana mu je bila glavni podstrekač i "vetar u leđa". Nikola i Ljiljana su u braku su duže od dvadeset godina. Iz te ljubavi rodilo se i dvoje dece, ćerka Nađa i sin Đorđe.

Pročitajte: Kao preslikani - Nikola Đuričko pokazao sina, mislićete da vidite duplo FOTO

Njima se isplatila selidba, jer je Nikola ostvario karijeru u Americi, a posebno se istakao ulogom u hit seriji Stranger things na Netfilksovoj platformi.

Dom porodice Đuričko u Los Anđelesu, kako su pisali mediji, prvo je bio mali stan, a sad je to raskošna kuća na dva sprata sa modernim skupocenim nameštajem.

Instagram

 

Nikola je proslavio 49. rođendan, pa je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj duva svećice, a možemo ovom prilikom i da zavirimo u njegov dom.

Instagram

 

 

Glumac je svojevremeno za magazin "Gloria" ispričao kako gleda na odlazak iz Srbije i šta radi u Los Anđelesu.

- Moja cela porodica se preselila, to je velika i uzbudljiva avantura za sve nas. Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve. Ja ću uvek raditi i stvarati i u Srbiji, ali Amerika je ogromno tržište i planiram baš u Los Anđelesu da se usavršavam. Ovo je grad koji godišnje ima 300 sunčanih dana i najveće TV i filmske studije, a ja sam glumac - rekao je on tada.

Pročitajte: Cela Jugoslavija ju je obožavala - Ova slavna glumica je baka Nikole Đurička FOTO

— Mi doručkujemo zajedno, a onda Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, dok ja vozim Nađu u njenu školu. U kolima slušam diskove za učenje španskog jezika. Onda obavljamo dnevne obaveze, spremamo se za test iz vožnje, istražujemo grad, bakćemo se sa birokratijom, čitamo scenarije, družimo se sa prijateljima... Obično, kao i svi — otkrio je glumac kako izgleda tipičan dan u njihovoj porodici.

Komentari (3)

Loading
fica 06:56 23.07.2023
Odgovori

Odakle pare? Ovi naši petparački smešni glumci izgleda nisu baš tako neplaćeni kako se žale...

Sve je jasno 12:51 24.07.2023
Odgovori

Da bi uspeo u Americi moraš da radiš, budeš disciplinovan i redovno plaćaš porez. Možeš da kreneš i kraćim putem kao Nikola pa pljuneš i pos***š na svoj narod a onda pričaš bajke kako si otišao u Ameriku zato što si hteo. Realnost je da u Srbiji više nije ni mogao da živi jer su za njega sva vrata ostala zatvorena kada se napio srpske krvi i najeo Anđinog meda. Pozdravi prijateljicu Džoli i daleko vam lepa kuća. Uživajte!

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti