Sin Miloš sam i u suzama: Posle majke sahranjuje i voljenog oca, i nebo plače za Minjom Subotom (foto)

Sin Miloš sam i u suzama: Posle majke sahranjuje i voljenog oca, i nebo plače za Minjom Subotom (foto)

Autor: | 20/09/2021

1

Sin Minje Subote neutešan na očevoj sahrani 

Milan ‒ Minja Subota sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu. Srpski kompozitor i omiljeni junak našeg detinjstva preminuo je posle borbe sa opakom bolešću, a iza sebe je ostavio sina jedinca Miloša. Na komemoraciji, koja je pre sahrane održana u Skupštini grada Beograda, neutešan sin Minje Subote primao je saučešća vidno slomljen. 

Pročitajte: Junak našeg detinjstva - Preminuo Minja Subota

ATA Images

 

Miloš je sedeo u prvom redu, obučen u crno, a pomisao da je sada ostao bez oba roditelja tera suze na oči. Supruga Minje Subote, novinarka Branka Jeremić preminula je 2018. godine, a njih dvoje upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i u braku proveli prelepih 36 godina. Milošev dolazak na svet za njih je bio najlepši događaj ikada. Vaspitali su ga da bude dobar čovek i ponosno isticali koliko ga vole. 

‒ Miloš je izrastao u divnog čoveka koji ne pije, ne puši i bavi se sportom. Sećam se, u vreme sankcija kada je tražio neke pare, to je uvek bilo za knjige ili neku literaturu. Mi smo izuzetno ponosni roditelji. Miloš je magistrirao na FON-u sa desetkom i radi kao menadžer prodaje ‒ ponosno je govorila Branka, dok je Minja isticao da ga je Miloš do poslednjeg dana motivisao da radi i snima.

ATA Images

 

Sin Minje Subote ispratio oca na večni počinak 

Posle održane komemoracije, Minja Subota sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, uz pratnju crkvenog hora. Sin Minje Subote nepomično je stajao pored očevog groba, nemo gledajući u jednu tačku, dok je pored njega stajala njegova supruga. 

ATA Images

 

Porodica, prijatelji, kolege došli su da se poslednji put oproste od legendarnog voditelja. Među prvima su se na sahrani pojavili Ruška Jakić, Tanja Peternek, košarkaš Zoran ‒ Moka SlavnićRada ĐuričinSnežana DakićBule Goncić...

Pročitajte: Najzad su zajedno - Minja Subota je voleo samo jednu ženu

ATA Images

 

ATA Images

 

ATA Images

 

ATA Images

 

ATA Images

 

ATA Images

 

ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Zabrinuta 20:58 21.09.2021
Odgovori

Šta bi sa Natašom Bekvalac? Tugujemo samo na društvenim mrežama ? Na prajd može a da ukaže poštovanje na poslednjem ispraćaju čoveku koji joj je dao vetar u leđa i koji joj je prvi "dao mikrofon u ruke"....nigde je nema...

hellomagazin.rs hellomagazin