Miloš Krasić otvorio novu stranicu u svojoj karijeri

Miloš Krasić otvorio novu stranicu u svojoj karijeri

Autor: | 16/12/2012

0

Istanbulsko sunce osmehnulo se i čoveku koji ga je bio i željan i vredan, baš njemu, Milošu Krasiću, podarilo je sve svoje zrake, izabravši ga, za svog predstavnika 12. decembarskog dana u gradu na Bosforu. Srbin je zaslužio ono što mu je pruženo, odigrao je bez greške u dresu Fenerbahčea protiv Goctepea (4:0), u Kupu Turske, a ono što, takođe, hrabri, kako njega, tako i sve njegove navijače: upisao je prvi gol od kako je letos pristigao iz Juventusa.
- Otvorena je nova stranica u mojoj karijeri na turskim prostorima - ističe zadovoljni Krasić u razgovoru za „Sport”.
Pogodak velikog ohrabrenja?
- Kao da sam se ponovo rodio!
Lep gol?
- Cezar je odlično asistirao, a kud kum, tu i ja...
Objasnite?
- Mnogo je sličnosti sa nedavnim pogotkom Laneta Jovanovića u Malagi. I ja sam bocnuo loptu i prebacio je preko nemoćnog golmana. Minut 54. Za 3:0.
Na terenu svih 90 minuta?

- Kup mi je dobrodošao da proverim koliko mogu da izdržim u punom tempu.
Kakva je ocena?
- Plaćam ceh povredi i dužem odsustvu, pa ipak, čini mi se da sam više od 70 odsto spreman. Moja šansa su, tvrdim, predstojeće pripreme za 2013. godinu, tada ću sve da nadoknadim i 19. januara pojavim se u najboljem mogućem svetlu na takmičarskom planu.
Pre toga je večiti derbi, Fenerbahče je u nedelju gost Galate?
- Sve će goreti. Jedva čekam da osetim atmosferu tog spektakla, jednog od najvećih na Starom kontinentu. Interesovanje u Istanbulu je, naravno, ogromno...

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Miloš Krasić