Miloš Krasić u šetnji Torinom sa suprugom Mirjanom i ćerkicom Milom

Miloš Krasić u šetnji Torinom sa suprugom Mirjanom i ćerkicom Milom

Autor: | 14/02/2011

0

Ni karantin Miloša Krasića ne sprečava da uživa sa porodicom u šetnji Torinom. Iako je popodne već morao da bude u karantinu zbog utakmice sa Interom koju je juče dobio Juventus, poznati srpski fudbaler Miloš Krasić uspeo je tog dana da ukrade malo slobodnog vremena, koje je naravno iskoristio za šetnju Torinom sa suprugom Mirjanom i petomesečnom ćerkom Milom. Iako je nekima potreban ceo dan relaksiranja i meditiranja u osami, Miloš se najbolje psihički opušta u društvu svoje porodice, a s obzirom na standardno dobre rezultate koje postiže, ovo je za njega nepogrešiva formula, piše Pulsonline.

Tog dana Krasići su iskoristili i priliku da napravi prve fotografije sa malom Milom. Ako smo do sada mogli da pretpostavimo na koga liči, sada je to sasvim izvesno. Mila je ista Miloš, i to ne tvrdimo samo mi.Kada su fotografije osvanule na profilu Mirjane Krasić, ubrzo se sručilo i tonu komentara.
- Pa oni su isti... Tatina ćera, nema šta... Blizanci - ovakvi i slični komentari uglavnom se nalaze ispod fotografija. Pa iako je Mirjana i sama priznala kako Mila uopšte ne liči na nju, ne izgleda kao da je to preterano potresa. Naprotiv, čak je i ponosna, pa je njen odgovor na svaki ovakav komentar, nešto tipa - ne ličimo uopšte, Krasa. I zaista, mala Mila ako bolje pogledate ne samo da ima njegove oči, nego je i osmeh potpuno prepoznatljiv. A kad sede ovako jedno do drugog, ne možete ništa drugo da kažete, nego baš - tatina ćera!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Miloš Krasić