Džerard Batler: Četrnaest godina nisam znao ništa o mom ocu

Džerard Batler: Četrnaest godina nisam znao ništa o mom ocu

Autor: | 13/12/2011

0

Poznati glumac Džerard Batler, koji je detinjstvo proveo bez oca, medijima je otkrio detalje dirljivog pomirenja sa njim i satima koje je proveo plačući zbog toga. Naime, glumčev otac Edvard Batler napustio je suprugu Margaret i dvogodišnjeg sina, i narednih 14 godina proveo u Kanadi.
Malog Džerarda odgajila je majka, koja je na sebe preuzela ulogu oba roditelja, a glumac o ocu nije znao ništa dok se on jednog dana nije pojavio na vratima porodične kuće u Škotskoj.
- Moji roditelji su se razveli kada sam bio veoma mali, tako da mi se nije ukazala prilika da bolje upoznam svog oca, dok sam za majku bio jako vezan. Ipak, kada sam ugledao oca nakon 14 godina, satima sam plakao. Za mene je to bio važan trenutak - kaže Batler.
Nakon pomirenja sa ocem, šesnaestogodišnji Batler provodio je dosta vremena kod njega u Kanadi, a ostatak očevog života bili su u dobrim odnosima.
- Obnova kontakta sa ocem zaista mi je promenila život. Trenutke koje smo proveli zajedno smatram dragocenim. On je davno preminuo, a uspomene na njega su lepe - dodaje četrdesetdvogodišnji glumac.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin