Saša Popović vraća novac glasačima zbog greške provajdera

Saša Popović vraća novac glasačima zbog greške provajdera

Autor: | 20/09/2010

0

Posle problema u prvoj subotnjoj emisiji takmičenja „Zvezde Granda“, kada se dogodio skandal zbog greške „SMS net“ provajdera, direktor produkcijske kuće „Grand“ Saša Popović odlučio je da prekine saradnju sa ovim servisom i vrati novac glasačima koji su glasali preko „Telenora“, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih „Grandu“
Popović je potvrdio da će sankcija biti, ali nije želeo da ulazi u detalje. S druge strane, objasnio je kako je do greške došlo i dodao da će novac biti vraćen glasačima.
- Pre svega želim da kažem da odgovornost snosi isključivo provajder „SMS net“, jer tehnički problemi nastali usled klasifikacije glasova nemaju nikakve veze sa pokrivenošću mrežnog signala „Telenora“, niti sa „Grand produkcijom“. U ime produkcije se izvinjavam svim korisnicima „Telenorove“ mreže koji su na ovaj način bili uskraćeni da svojim glasovima podrže kandidate i napominjem da će svim gledaocima koji su sa broja 062 ili 063 poslali SMS-ove novac biti vraćen - izjavio je Popović i osvrnuo se na probleme koji su doveli do poništavanja glasova.
- Emisiju „Zvezde Granda - baraž“ pratila je Srbija i još 10 zemalja u regionu i širom Evrope i sveta, a čak 43 operatera je obrađivalo dobijene glasove. Sakupljeni su glasovi od 42 provajdera, koji su bez ikakvih problema ispratili ceo tok glasanja. U toku glasanja provajder za Srbiju „SMS net“ imao je tehničkih problema sa glasovima pristiglim iz „Telenorove“ mreže, tako da ti glasovi nisu uzeti u obzir i smatraju se nevažećim - zaključio je Popović.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: saša popović