Vikend izdanje Jutarnjeg programa Televizije „Prva“ bez Marije Savić-Stamenić, voditeljka se obratila javnosti

Vikend izdanje Jutarnjeg programa Televizije „Prva“ bez Marije Savić-Stamenić, voditeljka se obratila javnosti

Autor: | 04/11/2020

0

Marija Savić-Stamenić korona virus potvrdila je testiranjem i odmah se obratila javnosti detaljnim saopštenjem u kome je navela kako se oseća. Voditeljka je osetila prve simptome virusa, nije želela da rizikuje i odmah se podvrgla testiranju. Nažalost, stigao je pozitivan rezultat.

‒ Borimo se korona i ja. U sobnoj izolaciji. Čuvajte sebe i druge ‒ napisala je Marija Savić-Stamenić na svom profilu na „Instagramu“. Time je potvrdila da tokom vikenda koji je pred nama neće voditi Jutarnji program.

Fanovi su odmah počeli da joj postavljaju pitanja da li zna kako se zarazila.

‒ Dragi ljudi, hvala svima na lepim željama. Svi me pitate isto. Kako? Ne znam kako. Ne znam od koga sam dobila virus. Nije to sada ni toliko bitno. Meni je najvažnije da nikome nisam prenela. Nadam se da je tako. Izolovala sam se čim sam dobila simptome i obavestila sve bliske kontakte kada je stigao pozitivan test ‒ napisala je voditelja.

Pročitajte: Marija Savić-Stamenić - Kada sam nervozna volim da usisavam

Marija Savić-Stamenić korona virus nije očekivala, jer se maksimalno čuvala i vodila računa sa kim se viđa. Zato je odlučila da svojim pratiocima na ovoj društevnoj mreži uputi apel da brinu o sebi i na taj način zaštite sve oko sebe.

‒ Ono što želim da vam kažem je da se čuvate. Čekajući pregled u bolnici videla samo mnoge ljude kojima je baš teško, koji ne mogu da stoje na nogama, posebno one koji su na bolničkom lečenju. Videla sam i lekare koji su strpljivi i maksimalno posvećeni svakom pacijentu. Hvala im do neba ‒ napisala je Marija Savić-Stamenić.

Pročitajte: Marija Kilibarda simptome prati iz dana u dan - Ne znam ko me je zarazio i to me izjeda

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, instagram

Slične Vesti