Nevena Božović: Nije bilo lako, osećam veliku odgovornost

Nevena Božović: Nije bilo lako, osećam veliku odgovornost

09/07/2020

0

Nevena Božović je svoju letnju idilu I boravak na plaži morala da prekine zbog poslovnih obaveza. Naime, ona je potvrdila svoje učešće u najvećem radijskom projektu ZPZ Xtra koji startuje 15.jula  na Radiju S.

Nevena je obradila Čolinu pesmu “Produži dalje” koja će biti emitovana u sredu 15. Jula u 9h na Radiju S, dok će spot za pesmu biti premijerno prikazan istog dana u 14h na yt kanalu Radija S.

-Da sam mogla da biram - to bi bilo to. Jako sam uzbuđena zbog pesme koju sam snimila I što je to pesma Zdravka Čolića. Imam veliku odgovornost, a u isto vreme veliko zadovoljstvo I sreću. Jedva čekam da posle nekog vremena vidim konačan utisak kod publike I kod ljudi koji ovu pesmu znaju iz 1977. godine. Veliki hit kao što je pesma “Produži dalje” nije bilo lako napraviti u potpuno drugačijem stilu I aranžmanu. Iskreno se nadam da smo uspeli da približimo malo drugačiji zvuk, a da opet to ostane Zdravko Čolić – rekla je Nevena Božović.

Pročitajte: Prelepo - Ovde živi Nevena Božović (foto)

Pored Nevene, u ovom projektu učestvuju Anđelina, Sara Jo, Zoi I Edita, a za svaku od obrada biće snimljen I video spot.

Nevena Božović - Ljubav u bojama

Nevena je nedavno objavila i muzički hit "Ljubav u bojama" koji je privukao posebnu pažnju publike. Potpuno novi zvuk, i vibe 90-ih pružili su utisak pravog letnjeg vremeplova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) дана 22. Јун 2020. у 3:13 PDT


Kako nevena uživa u ljubavi sa svojim suprugom, ali i u brojnim uspesima koje niže, verujemo da će ovo leto za nju biti obojeno posebnim bojama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti