Duet o kome će se pričati ‒ Muzički spoj nespojivog

Duet o kome će se pričati ‒ Muzički spoj nespojivog

Autor: | 18/06/2020

0

Dino Merlin i Senidah ‒ muzički spoj nespojivog. Šuška se da će dva giganta u svetu muzike, koja stvaraju dva potpuno različita muzička žanra, zapevati u duetu. Sudeći po pevačkim sposobnostima i popularnosti koju uživaju kod publike, izgleda da će Dino Merlin i Senidah napraviti duet za pamćenje.

Bosanskohercegovački „Klix“ piše da će snimanje spota za pesmu ovog neverovatnog dua otpočeti ove nedelje. Za sada je poznato da će se spot snimati nekoliko dana i na nekoliko lokacija širom Sarajeva. U snimanju ovog velikog projekta učestvovaće produkcijske kuće iz Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Pročitajte: Dino Merlin postao deda - Dečak dobio simbolično ime

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlinofficial) on Aug 30, 2019 at 11:59am PDT

Dino Merlin se vraća u velikom stilu

Tekst je napisao Dino Merlin za svoj novi album, koji bi trebalo da izađe do kraja godine. Pevaču će ovo biti 12. studijski album u karijeri. Kako je poslednji album snimio 2014. godine, odlučio je da ovog puta publiku obraduje neverovatnim tekstovima i muzičkim aranžmanima.

Izgleda da želi da ih obraduje i nečim drugačijim, što će predstavljati zanimljiv muzički poduhvat u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Upravo taj krupan korak predstavlja susret pop i trep muzike, koji će dati potpuno novi zvuk u pesmi koju će u duetu izvesti sa pevačicom Senidom.

Pročitajte: Otkriveno ko je misteriozni dečko pevačice Senidah

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h) on May 19, 2020 at 1:40pm PDT

Dino Merlin i Senidah - Susret muzičkih gromada

Slovenačka zvezda postala je senzacija sa pojavom pesme „Slađana“, od kada niže samo muzičke uspehe. Svojim spotovima daje potpuno novu vizuelnu dimenziju, a publici dočarava dah svetske scene.

Od spota i pesme dva neverovatna muzička talenta mnogo se očekuje. Dino Merlin poznat je publici po neverovatnom osećaju za reči i emocije, a Senidah po energiji koja pokreće. Sudeći po njihovim različitostima, pesma koju ćemo čuti biće prava muzička eksplozija emocije, novog zvuka, ali i neverovatne energije.

Pročitajte: Dino Merlin - Živeli smo težak život i ne grize me savesti što danas imam brod

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlinofficial) on Jul 9, 2019 at 1:29am PDT


Iako je tokom dugogodišnje karijere snimio mnoge duete, između ostalih sa Ninom Badrić, Eminom Jahović i Ivanom Banfić, sada je reč o pevačici potpuno drugačijeg senzibiliteta. Upravo zbog toga očekuje se da pesma koju će njih dvoje uraditi bude spektakularno iznenađenje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, ATAImages, Instagram