Nina Badrić: Demantovala glasine o romansi sa bosanskim pevačem

Nina Badrić: Demantovala glasine o romansi sa bosanskim pevačem

Autor: | 19/08/2014

0

Nakon što su mediji preneli vest da su Nina Badrić i Mirza Šoljanin u ljubavnoj vezi već mesec i po dana, pevačica je odlučila sve da demantuje na društvenim mrežama.

- Prisiljeni smo da demantujemo neistine i lažne navode bosanskog tabloida. Nina Badrić nije u intimnoj vezi sa Mirzom Šoljaninom, osim što su vezani, na obostrano zadovoljstvo, prekrasnim duetom "Duše su se srele". Intimni život muzičke dive je kao i do sada isključivo samo njena privatna stvar, a naklapanja "bliskih i pouzdanih izvora" koji su do sada muzičarku pokušavali da spoje čak i sa osobama koje Nina Badrić ni ne poznaje, ostaće i dalje pucanj u prazno - napisano je na zvaničnom Fejsbuk profilu Nine Badrić.

Naime, Mirza i Nina upoznali su se 2011. i snimili duet "Duše su se srele". Nakon toga su se navodno ostali u kontaktu, a pevačica je češće posećivala Sarajevo.

- Nina često dolazi u Sarajevo. Oni vešto prikrivaju svoju vezu, kriju je od očiju javnosti da im nešto ne bi krenulo loše. Kad je Nina upoznala Mirzu, bila je uverena da će on pobediti u takmičenju i s ponosom su zajedno otpevali pjesmu na velikoj sceni. Tada su razmenili brojeve telefona kako bi se redovno čuli. Kad su promovisali svoj duet, njihovo druženje je postalo sve intenzivnije. Često su nastupali zajedno i ujedno se sve više približavali jedno drugom, a da toga nisu ni bili svesni - rekao je nepoznati izvor za bosanski tabloid nastojeći da argumentuje tezu da su 42-godišnjakinja i 29-godišnjak ipak u vezi.

Izvor: RTL

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin