Kreator najlepših osmeha poznatih, Mr. Smile, upriličio žurku u belom! 

Kreator najlepših osmeha poznatih, Mr. Smile, upriličio žurku u belom! 

Autor: | 23/12/2019

0

Mr. Smile je čovek koji je osmehe i lepotu zuba stavio ispred svog imena

Standardi lepote se menjaju, tanke obrve izlaze iz mode, a nasleđuju ih one deblje, iz mode sve više izlaze silikonski implanti, ali lep osmeh i zdravi zubi uvek će biti estetski standard!

Ipak, nijedno konkretno ime nikada nismo vezivali za blistavost osmeha, a stomatologe smo uvek zvali prezimenom, pa ih i zaboravljali. A onda se pojavio Mr. Smile - Nemanja Mihaljčić, čovek koji je osmehe i lepotu zuba stavio ispred svog imena, dajući nam pored zdravlja i razlog da se široko osmehujemo.

Mr. Smile ljudima daje više od puke brige o zubima

Ako njega pitamo, on će reći da ljudima daje više od puke brige o zubima, a ono u šta se uveri svako ko kroči u Mr. Smile ordinaciju jeste da ljudi sa prijatnim osmehom nisu samo privlačni na oko, već da emituju posebnu vrstu energije. Upravo te pozitivne vibracije čine da se osećamo bolje, a ako se razmena dešava na pravom nivou, onda i naš svakodnevni život dobija neku još lepšu nijansu.

Zato ni ne čudi što su se na novogodišnjoj listi zvanica na partiju Mr. Smile-a našli najbolji u svojim branšama: Aleksandra Nikolić, jedna od najtraženijih manekenki na globalnom nivou, Nemanja Velikić, voditelj i urednik na TV Pink i tvorac emisije koje se bavi očuvanjem zdravlja “Infoklinika”, Ruža Rupić, poznata blogerka, pevačica Romana Panić koja je veče začinila pesmom. Lista prijatelja Mr.Smile-a je poduža, a na njoj su i pevači Katarina Grujić, Milan Stanković i mnogi drugi.

Žurka u belom potrajala je do sitnih noćnih sati i u svakom smislu je zadala domaći zadatak svim novogodišnjim okupljanjima! I dok su neki komentarisali da će možda biti jednako dobrih žurki, svi su se složili da teško da će neko moći da joj parira po sjaju osmeha.

 

hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti