Hello! vam i ovoga puta poklanja nešto zaista posebno!

Hello! vam i ovoga puta poklanja nešto zaista posebno!

16/12/2019

0

 

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!

Uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme za lice obradujete sebe ili vama drage osobe atraktivnim neseserom sa mini pakovanjima 

Eucerin®  krema za dnevnu i noćnu antiage negu i negu ruku

Iz godine u godinu zimska praznična darivanja inspirišu nas da obradujemo sebe, porodicu ili prijatelje. Istovremeno, praznici nas pozivaju da zastanemo i razmislimo koliko zaista vremena posevećujemo sebi i onima koje volimo.

Vrhunac praznične atmosfere oličen u novogodišnjim odlukama tek nas očekuje. Ali, zašto ne bismo već sada doneli jednu veoma važnu odluku – da više brinemo o zdravlju i lepoti kože – i počeli da je primenjujemo? Između ostalog, to će doprineti da praznike dočekamo zadovoljni sobom, a time i spremniji da svoje dobro raspoloženje podelimo s drugima.

Zbog novogodišnjih praznika i zima je sjajna. Upravo u duhu tog doživljaja Eucerin® vam je omogućio da uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme kao poklon dobijete kozmetički neseser sa preparatima za odgovarajuću antiage negu.

Neseseri sadrže mini pakovanja od 20ml krema za dan i noć iz Eucerin® Hyaluron-Filler, Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift ili Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije PLUS pakovanje od 30ml Eucerin®pH5 Kreme za ruke.

Hello! poklanja jednoj našoj dami Eucerin® Hyaluron-Filler noćnu kremu za sve tipove kože! Ostavite komentar ispod našeg posta na Fejsbuk stranici i možda ćete baš vi dobiti ovaj poklončić! 

Hellomagazin.rs/M G Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti