Vaša omiljena kafa Drive Cafe od sada ima i svoju aplikaciju

Vaša omiljena kafa Drive Cafe od sada ima i svoju aplikaciju

Autor: | 09/12/2019

0

Omiljena kafa Drive Cafe od sada ima i aplikaciju

Sigurno smo svi barem jednom u životu poželeli da se pred nama pojavi duh iz boce i ispuni nam sve želje! A šta ako kažemo da je to moguće, samo što se dobri duh pojavljuje iz šoljice vaše omiljene kafe? Najveći coffee shop u Srbiji, Drive Cafe, za sve ljubitelje kafe kreirao je mobilnu aplikaciju koja će uživanje u kafi podići na potpuno novi nivo.

Proširena realnost ili Augmented Reality (AR) aplikacija omogućava da kada usmerite svoj telefon na šolju Drive Cafe kafe, lik sa šolje oživi, napušta svoj položaj i sprovodi vas kroz nagradni konkurs u kome učestvujete kreiranjem jedinstvene poruke u peni kafe.

Sve što treba da uradite je da preuzmete Drive Cafe aplikaciju, usmerite kameru od telefona na šolju i pomoću instrukcija kreirate poruku u peni i fotografišete je. Nakon postavljanja fotografije na društvene mreže, dobićete KOD za besplatnu kafu koju možete preuzeti na bilo kojoj NIS Petrol ili GAZPROM benzinskoj stanici.

#drivecafekafa

Ali to nije sve, konkurs omogućava da najkreativnije poruke osvoje svakodnevnu besplatnu kafu tokom jednog, tri ili šest meseci! Kako?

Podelite fotografiju ispisane poruke na kafi na otključanom Instagram profilu, tagujte osobu kojoj je poruka namenjena uz hešteg #drivecafekafa i učestvujte u konkursu. Fotografiju možete podeliti neograničen broj puta, a veći broj deljenja povećava mogućnost dobijanja nagrade.

Na kraju konkursa, specijalni žiri odabraće tri najkreativnije fotografije i objaviti dobitnike glavnih nagrada na Fejsbuk i Instagram stranici "Sa nama na putu“.

Nagradni konkurs traje od 9.12.2019. do 9.1.2020. na Instagram stranici "Sa nama na putu“, a ovo ja prava prilika da nekome pošaljete poruku na peni vaše omiljene kafe i tako pored uživanja u kafi italijanskog porekla osvojite i vredne nagrade.

hellomagazin.rs promo
Tagovi: Drive Cafe

Najnovije vesti