Šarliz Teron: Imala sam tri operacije, promovišem dva filma i nemam dadilju da mi pomogne oko dece

Šarliz Teron: Imala sam tri operacije, promovišem dva filma i nemam dadilju da mi pomogne oko dece

Autor: | 16/10/2019

0

Holivudska zvezda Šarliz Teron trenutno promoviše svoj najnoviji film 'Bombshell', a tim povodom dala je intervju za Us Weekly u kojem je progovorila o majčinstvu i brizi o sedmogodišnjem Džeksonu i četverogodišnjoj Ogast - koje je usvojila.

A da bi joj život bio dodatno zanimljiv, nedavno je udomila i dva štenca:

- Upravo sam završila s tri operacije, promovišem dva filma i u ovom trenutku nemam dadilju koja bi mi pomogla oko dece. Ipak, svesna sam da ne bih mogla da radim ovo što radim i imam ovakvu karijeru da nemam pomoć i podršku.

Upravo ta pomoć i podrška odnose se na njene najbliže prijatelje, ali i porodicu, koji su joj pomogli da uspešno manevriše između majčinstva i više nego uspešne holivudske karijere.

- Svaka osoba u mom životu koja je deo moje porodice u nekom je trenutku uskočila i pomogla mi, a to mi zaista mnogo znači. Večeras moj prijatelj čuva štence, a mama kuva večeru za decu - otkrila je Šarliz Teron koja je ćerke usvojila u martu 2012. (Džekson) i julu 2015. (Ogast).

Već je i pre otkrila kako joj je najveća pomoć u brizi oko dece njena majka Gerda Martic:

- Kada sam odlučila da postanem samohrana majka, bila sam svesna da ću morati da tražim svoju mamu. Bila bi laž kada bih rekla da mi njeno znanje ne pomaže, a i osećala bih se poprilično usamljeno u celoj toj priči da nemam partnera u svemu.

hellomagazin.rs Guliver/Cover
Tagovi: Šarliz Teron