Džeremi Miks otkrio detalje svog mračnog detinjstva: Bio sam heroinska beba (video)

Džeremi Miks otkrio detalje svog mračnog detinjstva: Bio sam heroinska beba (video)

Autor: | 29/09/2019

0

Najpopularniji "kriminalac" na svetu, Džeremi Miks koji se proslavio 2014. kad je njegova zatvorska fotografija postala viralni hit, a zahvaljujući čemu je kasnije postao traženi model a sada se sprema i da osvoji Holivud, u nedavnom intervjuu je otkrio nepoznate detalje o svom detinjstvu koje nije bilo nimalo idilično.

Bivši član bande, 35-godišnji Amerikanac šokirao je detaljima iz svoje prošlosti.

- Imao sam vrlo mračno odrastanje. Moji roditelji su bili ovisnici o heroinu. Bio sam heroinska beba. Moj otac je ubio najbolju prijateljicu moje majke kad sam imao samo devet meseci, jer je ona jedina znala gde smo, a on nas je tražio. Nije htela da nas oda pa ju je ubio. Nije znao da smo unajmili stan tačno iznad nje - ispričao je Miks po prvi put u vrlo iskrenom intervjuu.

Dodao je i kako je zbog takvih teških uslova morao brzo da odraste.

- Živeti u domu s ovisnikom je užasno. Morate brzo da odrastete. Morao sam da budem taj koji će da osigura hranu na stolu svaki dan, snalazio sam se na sve načine - ispričao je.

Priznao je da mu je danas žao zbog pogrešnih odluka koje je donosio u mladosti, jer je stalno upadao u probleme, a kad je postao beskućnik sa 15 godina, priključio se bandi zbog čega je na kraju završio u zatvoru.

Bio je čak pet puta upucan, a za svoje je kriminalne radnje dobio je ukupno 20 godina zatvora.

- Spasio me je sudija koji mi je smanjio kaznu i danas sam potpuno drugačija osoba - rekao je Miks koji se posle zatvora zaljubio u Kloi Grin (29), ćerku britanskog milijardera Filipa Grina (67) u čijem su vlasništvu između ostalih i Top Shop i Miss Selfridge. Par je prošle godine dobio sina, prenosi tportal.hr.

Iako se pisalo kako su raskinuli, Džeremi je to demantovao. S Melisom Miks, s kojom je u braku bio od 2008. do 2018. ima sina.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Džeremi Miks

Pročitajte još

Najnovije vesti