Željko Joksimović kreće novim putem sa Majom Nikolić i Natašom Miljković, ali bez supruge Jovane?

Željko Joksimović kreće novim putem sa Majom Nikolić i Natašom Miljković, ali bez supruge Jovane?

24/07/2019

0

Željko Joksimović se već godinama ozbiljno bavi muzičkim poslom, ali sada je u okviru svoje kuće "Minakord Media" posao podigao na drugi nivo, ali niko nije ni pomišljao da će se posao širiti u potpuno drugom pravcu...

Iako su muzička produkcija i televizija usko povezane, nikome nije padalo na pamet da će Željko Joksimović uzeti "parče etra" za svoje ideje. Kako piše Kurir, Željko ne otvara jedan kanal već tri na kablovskoj mreži, a uz njega će biti dve sjajne voditeljke koje smo do skoro mogli da gledamo na TV Prva.

On će u svoje redove dovesti voditeljke Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa kumom Srđanom Predojevićem ostaje na Prvoj.

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala K1 studio, Stajl fajl i TV DR. Sve tri televizije pripadaju firmi "Minakord medija", koju je Joksimović osnovao 17. maja ove godine.

Kanal Stajl fajl biće namenjen deci i pre početka emitovanja promeniće naziv, dok će TV DR biti posvećen zdravstvu. Jedino će K1 biti televizija muzičkog programa, a nije poznato kakav će aganžman imati Nikolićeva i Miljkovićeva.

- Niko ne zna odakle Željku ideja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekat, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažovao neke ljude koji su u toj oblasti dugo godina i koji su stručni, poput Manje Grčić, doskorašnje generalne direktorke Prve televizije. Ona će verovatno i kod Željka obavljati sličan posao - kaže izvor pomenutog lista.

Zanimljivo je da Željkova supruga Jovana Joksimović neće biti pojačanje na TV K1 jer, zbog ugovora, mora da ostane u sadašnjoj medijskoj kući.

- Zasad je sigurno da će Maja Nikolić i Nataša Miljković preći u Joksimovićevo jato. Zbog toga su dale otkaz na Prvoj jer im se dopala Željkova ponuda. Verovatno svi očekuju da će Jovana tamo preći zajedno sa kumom Srđanom, ali to se neće desiti. Barem ne u narednih godinu dana jer su njih dvoje ugovorom vezani za TV Prva i ne mogu jednostavno da prekinu saradnju zbog ogromnih penala koje bi morali da plate - kaže izvor.

Po rečima Željkovog bliskog prijatelja televizija startuje od jeseni.

 

hellomagazin.rs/M G Luka Šarac/Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti