Deca i mladi bez roditeljskog staranja letuju uz podršku kompanije Frikom

Deca i mladi bez roditeljskog staranja letuju uz podršku kompanije Frikom

Autor: | 22/07/2019

0

Sladoledan ove godine je imao humanitarni karakter

Zahvaljujući humanitarnoj akciji koju je kompanija Frikom sprovela u okviru Sladoledana, sedmoro štićenika bez roditeljskog staranja i sa posebnim potrebama iz Ustanove za decu i mlade "Hristina Markišić“ u Aleksincu, će u avgustu letovati u Grčkoj.

Jasna Nikolić, direktorka Ustanove "Hristina Markišić“, zahvalila se za organizaciju ove društveno odgovorne akcije kojom je pružena podrška ustanovi.

- Radujemo se što će korisnici naše ustanove imati priliku da otputuju na more. Kompanija Frikom je pokazala da misli na one kojima je pažnja najpotrebnija, a to su deca i mladi bez roditeljskog staranja - dodala je.

- Događaj koji organizujemo za decu, SladoleDan postao je tradicija, pa smo hteli da tu letnju čaroliju podelimo sa mališanima koji su smešteni u Ustanovu „Hristina Markišić“. Sva sredstava koje smo tog dana prikupili prodajom sladoleda odraslima donirali u svrhu njihovog letovanja - rekla je Ivana Dukić, direktor marketinga kompanije Frikom.

Frikom, kao kompanija koja više od 40 godina posluje u Srbiji i regionu i koja je lider u proizvodnji industrijskog sladoleda i smrznute hrane, svojim društveno odgovornim poslovanjem podržava zajednicu u kojoj posluje i nastaviće da pruža podršku onima kojima je ta pomoć najpotrebnija.

hellomagazin.rs promo
Tagovi: frikom