Hello! vam poklanja!

Hello! vam poklanja!

Autor: | 09/07/2019

0

Leto je vreme uživanja, zabave i dobrog provoda.  Zato je portal Hello! odlučio da obraduje prave zaljubljenike u muziku.

Ostala su još dva dana do najvećeg muzičkog spektakla na Balkanu – ULAZ festivala, koji počinje u četvrtak 11. jula. Dok publika sa nestrpljenjem čeka 45 različitih koncerata, koje će najveće domaće muzičke zvezde izvesti tokom tri festivalska dana, otvoreni deo Beogradskog sajma uveliko je u pripremi. Specijalno uređen prostor gradi se upravo na način da stvori atmosferu najvećeg kluba u Evropi‚ nalazeći se skoro u samom centru Beograda, u blizini reke i gradskih splavova. Iako je na otvorenom, pod festivala biće moderno uređen (bez rizika od prašine i blata), kako bi sve dame mogle nesmetano da iznesu i elegantnije večernje toalete.

Hello! poklanja! Za 15 najbržih čitalaca poklanjamo po dve karte za festival ULAZ. 

Prvih 15 osoba koje se jave na email adresu [email protected] i ostave svoje podatke (ime, prezime, kontakt telefon), osvojiće ulaznice za ULAZ festival.

Tri dana muzičko-scenskog spektakla na tri bine sa više od 40 izvodjača i šest festivalskih zona garantuju nezaboravnu zabavu i provod godine!

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: pokloni