Aleksej Bjelogrlić i zvanično krenuo očevim stopama, da li će biti bolji od njega?

Aleksej Bjelogrlić i zvanično krenuo očevim stopama, da li će biti bolji od njega?

Autor: | 04/07/2019

0
Foto ATA Images/Instagram

Uobičajeno je da deca krenu roditeljskim stopama prilikom izbora obrazovanja i karijere, ali kada se to dešava u svetu muzike, glume, slikarsta, u svetu poznatih i slavnih... ta deca nose teret svojih roditelja i od njih se očekuje mnogo više.

Nakon prijemnog ispita na FDU, objavljena je lista sa onima koji su položili prijemni i pred kojima su godine učenja i rada, ali i uloga koje će ih vinuti među zvezde. Tako se među njima našao i Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, koji je upao na budžet na smeru glume, kao i Đura, naslednik Branimira Brstine i Repić Ksenija koja je nastavila stopama svoje bake Ljiljane Stjepanović, prenosi Kurir.

Aleksej je već odavno krenuo tatinim stopama, jer su ga gledaoci već zapaziliu u seriji "Žigosani u reketu", a ono što je posebno zanimljivo je to da se Aleksej, baš kao i njegov tata na početku karijere kada ga je publika upoznala kao simpatičnog Bobu u seriji "Bolji život", pojavljuje u scenama u školi gde tumači jednog nestašnog đaka.

Foto printscreen

Ipak da nije sve tako slučajno govori i činjenica da je Bjela Alekseju pružio šansu da ase oproba pred kamerama u svoja dva filma - u prvom i drugom delu "Montevidea". Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku pojavljuje već kao desetogodišnji fudbaler.

 

Kako dalje navodi pomenuti list, Aleksej se oprobao kao glumac i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u komadu "Dobro pamtim sve", koji je Bjela režirao povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan. Rame uz rame igrao je s Predragom Ejdusom, Nenadom Jezdićem i Nadom Šargin.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/domace-vesti/dragan-bjelogrlic-sa-sinom-pevao-uz-%E2%80%9Egans-nroses%E2%80%9C/

hellomagazin.rs ATA Images/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti