Ekskluziva u "Grandu": Kojoj zvezdi je Saša Popović dao ponudu koja se ne odbija?

Ekskluziva u "Grandu": Kojoj zvezdi je Saša Popović dao ponudu koja se ne odbija?

Autor: | 25/05/2019

0

Saša Popović ponudio je 100.000 evra hrvatskoj pevačici Severini Kojić kako bi se našla na čuvenim stolicama u Grand produkcije, piše Informer.

-Popović je rešio da od septembra napravi bum u "Zvezdama Granda". Pozvao je snajku svog prijatelja Kebe i ponudio joj 100.000 evra da bi došla u žiri. Saša je odrešio kesu jer veruje da je Seve džek-pot za gledanost. Ona je rekla da joj je ponuda primamljiva i da će mu uskoro javiti konačnu odluku - otkriva izvor.


Popović, koji je sam potvrdio da će doći do velikih promena u Zvezdama Granda, želi da napravi nadmetanje između postojećeg žirija u kom su Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pevači sa prostora bivše Jugoslavijeje potvrdio da sprema iznenađenje za publiku, ali nije želeo da otkriva ko će biti pojačanje u novoj sezoni.

- Estrada sa prostora bivše Jugoslavije boriće se protiv našeg žirija. Naravno, glavni akteri će i dalje biti kandidati, a šta sve ovo znači videćete od septembra - poručio je direktor "Granda".

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još