Ejmi Šumer je rodila sina: Stigla i naša kraljevska beba!

Ejmi Šumer je rodila sina: Stigla i naša kraljevska beba!

Autor: | 07/05/2019

0

Komičarka Ejmi Šumer (37) i kuvar Kris Fišer (38) postali su roditelji na isti dan kao i princ Hari (34) i Megan Markl (37).

Šumer je vest o rođenju sina podelila na društvenim mrežama.

- 22.55. Sinoć. Rođena je naša kraljevska beba - našalila se komičarka Šumer putem Instagrama. Brojne zvezde čestitale su paru na prinovi poput pevačice Demi Lovato (26), glumica Dženifer Garner (47) i Sara Džesike Parker (54).

- Koje predivne vesti, čestitam mami - napisala je Garner u komentarima. Šumer je više puta dala do znanja kako nije presrećna zbog tajminga svoje trudnoće.

- Zašto je ona moj neprijatelj? Zato što je trudna u isto vreme kad i ja. Neću joj dopustiti da se izvuče s tim - u svom stilu je pojasnila tenzije Šumer.

- Ona ima mali stomak, nosi štikle i sjajno izgleda. Ja već sad izgledam kao da sam u 10. mesecu trudnoće - našalila se komičarka.

 

View this post on Instagram

 

Oh yeah does it feel to everyone like I’ve been pregnant for a long time? It must be getting annoying to you all that I’m still pregnant Well imagine how I feel mother fuckers!!!!!! #soblessed #hatemondaysloveweekendstho

A post shared by @ amyschumer on May 3, 2019 at 2:01pm PDT


Ejmi i  Kris u vezi su od 2017., a venčali su se samo pet meseci kasnije u Malibuu. Na venčanje su bili pozvani samo najbliži prijatelji i porodica. Početkom septembra prošle godine srećni par objavio je vest da čekaju prinovu, a glumica do samog kraja nije htela da otkrije kojeg je pola beba.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: ejmi šumer

Pročitajte još

Najnovije vesti