Iva Gajić ima divne vesti: Mihailo će uskoro dobiti seku!

Iva Gajić ima divne vesti: Mihailo će uskoro dobiti seku!

17/04/2019

0

Bivša voditeljka TV Prva Iva Gajić i njen suprug novinar pomenute televizije Petar Gajić čekaju drugo dete.

Ovaj poznati par živi u harmoničnom braku, a iz te ljubavi se rodio i njihov sin Mihailo koji ima godinu i po dana. Uskoro će porodica Gajić postati bogatija za još jednog člana.

Ovo je i te kako lepa vest, ako se uzme u obzir da Mihaila nisu lako dobili. Bivša voditeljka nije mogla da zatrudni onda kada je to i želela zbog zdravstvenih problema. Sin je stigao tek nakon adekvatnih terapija, pa je Iva strepela kako će doći do druge trudnoće.

https://www.instagram.com/p/Boa93F7i9pB/

- Ako nesto jako želiš, to će se i desiti! Koliko sam samo puta ponovila u sebi ovu rečenicu koju mi je majka usadila u glavu još dok sam bila mala. Želala sam jako, ali se nije odmah desilo. Trebalo je vremena, ali naše malo čudo se desilo! Lagala bih ako bih rekla da je sve bilo kao na filmu ili u knjizi, bilo je mnogo napornije, nesnađenije i usplahirenije i nije mi se desila ljubav na prvi pogled! Ali je ljubav svakim danom postajala sve jača, veća, bezrezervna, iskrena! Brzo smo naučili šta znači imati prave brige, nedoumice, biti odgovoran, kako efikasno organizovati dan, postati oktopod – priseća se Iva.

https://www.instagram.com/p/BwPs6rTpKUO/

I taman kada su počela pitanja kada će beba broj 2, ona je počela da se povlači u sebe i da daje najrazličitije i najneočekivanije odgovore.

- Prvenstveno jer nisam znala da li ljubav koju sam osetila mogu i želim da delim, da li ću postati manje dobra majka jer ću i moje vreme i pažnju morati da delim, da li sam uopšte spremna za to, a drugo, da li se čudo može ponovo desiti? Da li opet treba da prolazim kroz preglede, analize, uzimam terapije, primam injekcije, rizikujem… Uživali smo u svakom zajedničkom danu, ma minutu. Naučili smo koliko je život prelep! A onda se desilo naše drugo čudo! Neplanirano, voljeno, bezbrižno… Eto tako! U pravom trenutku! I, naravno da su se odmah javile naše dobre vile. Baš kada su po glavi počele da mi se vrzmaju pitanja da li će sve biti u redu. Setila sam se jednog predivnog teksta koji sam čitala na Aski i eto me sada u njemu! I da, ako nešto jako želiš desiće se – kaže Iva Gajić.

Sreća koju osećaju posle teškog perioda koji su prošli može da se meri samo širokim osmesima. Petar i Iva čekaju devojčicu! Mihailo uskoro dobija sestru!

https://www.instagram.com/p/BwW1z1GljPI/

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti