Andrija Kuzmanović potresnim govorom se oprostio od oca: Vi koji imate i dalje vaše taje, zagrlite ih

Andrija Kuzmanović potresnim govorom se oprostio od oca: Vi koji imate i dalje vaše taje, zagrlite ih

Autor: | 22/03/2019

0

Mladom glumcu Andriji Kuzmanoviću iznenada je preminuo otac. Radojica Kuzmanović sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a sahrani je prethodila komemoracija na kojoj je Andrijin kolega i prijatelj Miloš Petrović pročitao govor koji je Andrija posvetio ocu.

View this post on Instagram

A post shared by andrija kuzmanovic (@pedzidzons) on Mar 19, 2019 at 11:19am PDT


-Dragi tajo, morao si, znam i ne krivim te. Samo mi nedostaješ, dragi tajo. Dragi tajo, hvala ti što smo prali kola, što sam ti krao šravcigere i što si zbog mene često crveneo na roditeljskim sastancima, dragi moj tajo. Dragi moj tajo, danas je mnogo lep dan, dragi tajo. Dragi tajo, curice nikad neće znati da ste nama, muškoj deci, baš vi drage taje ortaci, dragi ortaci. Dragi tajo, nikad nisam mami rekao ono što smo se dogovorili da prećutim, kao što sam i tebi prećutao ono što sam dogovorio sa njom, dragi tajo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on Sep 19, 2018 at 1:20am PDT


-Dragi tajo, izvini što te nisam vodio u bioskop, što sam ti sje*ao "hondu", ukrao potpis, iscepao džemper, dragi tajo. Dragi tajo, nešto si mi danas mnogo drag, dragi tajo. Znam i zašto. Zato što te više nemam, pa sam se setio, kao i svaki prosečni zemljanin šta sam imao tek kad sam izgubio, dragi moj tajo. Da, izgubio sam dragog taju. Zato svi vi, koji imate i dalje vaše drage taje zagrlite ih, pustite ih da vas uvek poljube jer će vam nedostajati, baš kao što ti meni već nedostaješ, dragi moj tajo, pročitao je Miloš Andrijin govor posvećen ocu.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages