Posle Žike Todorovića, novo iznenađenje: Aca Lukas u "Pinkovim zvezdama"

Posle Žike Todorovića, novo iznenađenje: Aca Lukas u "Pinkovim zvezdama"

Autor: | 08/02/2019

0

Iako je odustao od šou-programa “Zvezde Granda” i rekao kako nema vremena da se bavi karijerama mladih talentovanih pevača, Aleksandar Vuksanović rešio je da prihvati poziv Željka Mitrovića i sedi u crvenim stolicama poznatog takmičenja, piše “Blic”.

https://www.instagram.com/p/BYP21Hwlk1q/?utm_source=ig_web_copy_link

- Lukas je bio odlučan u tome da se više neće pojaviti u talent programima, međutim, nakon razgovora sa vlasnikom “Pinka” Željkom Mitrovićem rešio je da ponovo pokaže koliko duhovit i koristan može da bude. Odmah je pristao i rekao da na njega mogu da računaju - priča za “Blic” izvor blizak pevaču i dodaje da mu je posebno zanimljivo što kandidati neće biti samo pevači:

- Lukasu je zanimljivo to što se neće biti samo pevači jer on pre svega voli da se šali, tako da verujemo da će tu biti smeha do suza .

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/iznenadenje-zika-todorovic-u-ziriju-pinkovih-zvezda-a-milan-kalinic-dobija-pojacanje/

Inače, u ovoj sezoni biće objedinjeni takmičari sa raznim talentima, a njihovo umeće ocenjivaće glumci, pevači, voditelji.

Nova sezona ovog takmičenja, pretvara se u borbu raznih talenata, te će gledaoci imati priliku da vide kandidate koji imaju talenat ne samo da pevaju već i da plešu, glume, imitiraju, slikaju, sviraju, itd... Ono što je takođe zanimljivo je da će i glasanje biti drugačije, a scenografija nova. Kažu da je za ovaj novi projekat Željko odvojio milione kako bi i u ovom segmentu napravio najspektakularniji šou. Za sada su otkrivena dva člana, Žika Todorović i Aca Lukas, tako da je sigurno da će i preostala tri člana biti veoma zanimljiva.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram