Hello! vam poklanja: Budite vešti i uporni i možda će ovaj SKUPOCENI TELEFON biti upravo vaš!

Hello! vam poklanja: Budite vešti i uporni i možda će ovaj SKUPOCENI TELEFON biti upravo vaš!

Autor: | 08/11/2018

0

Vreme darivanja i lepih poklona je obično rezevisano za novogodišnje praznike, ali je magazin "Hello!" rešio da vas obraduje pre svih i to ne nečim običnim, jednostavnim, već potpuno spektakularnim! 

Pripremili smo vam veliki izazov - potragu kroz naš portal, u kojoj će samo onaj ko bude pažljivo pratio uputstva i bude najveštiji, najuporniji i naravno najsrećniji, biti dobitnik skupocenog poklona!

Vredi se pomučiti,  jer ko zna, možda ste baš vi ti koji će dobiti nov i moćan telefon Honor 10!

Ovaj vrhunski model telefona napravljen je od stakla posebnog dizajna, a  njegova pozadina je ukrašena impresivnim efektom refleksije boja.

Honor na tržište donosi dve jedinstvene tehnologije. Prva je napredna AI 2.0 tehnologija veštačke inteligencije ugrađena u dual kameru. AI zadnja kamera od 24MP+16MP sa dvostrukim sočivom prepoznaje preko 500 scena u 22 kategorije u realnom vremenu. Prednja kamera od 24MP Honora 10 je vaš inteligentni pratilac za pravljenje selfija. Podržava 3D prepoznavanje lica, optimizuje detalje lica i registruje preko sto tačaka na licu preciznošću na nivou piksela.

 

Druga je CMF dizajn i 3D staklena pozadina sa nanooptičkom površinom koja se sastoji od petnaest slojeva svetlucave boje. Rezultat je jedinstven izgled sa bojama koje sijaju iz svakog ugla.

Unapređen i intiman doživljaj

Honor 10 radi na nezavisno ugrađenom NPU procesoru. Memorija od 4GB RAM i kapacitet skladištenja podataka od 64GB ROM omogućavaju dovoljno prostora za čuvanje svih vaših uzbudljivih trenutaka zabeleženih u galerijama, aplikacijama i fajlovima. Honor 10 takođe dolazi sa Honor Super Charge 5V/4,5A baterijom sa 3.400 mAh (tipična vrednost, koja može da napuni 50 odsto telefona za 25 minuta. Uređaj se zasniva na najnovijem EMUI 8.1.

Da biste dobili ovaj izuzetan poklon, potrebno je da u sledećih pet dana tragate i najmanje tri puta pronađete ovogkoji je sakriven u nekom od tekstova na našem portalu!

Sledite uputstva pri potrazi i zadatak neće biti tako težak, jer ne morate pretraživati hiljade tekstova, već samo one koji su objavljeni, ali i koji će biti objavljeni, u periodu od 1. septembra pa do 12. novembra:

8. Novembra medvedić je skriven u jednom od tekstova u rubrici Moda!

9. Novembra medvedić je skriven u rubrici Život!

10. Novembra medvedić je skriven u jednom od tekstova u rubrici Domaće vesti!

11. Novembra medvedić je skriven u jednom od tekstova u rubrici Strane vesti!

12. Novembra medvedić je skriven u jednom od tekstova u rubrici Promo!

Zapišite naslove tekstove u kojima ste pronašli medvedića i datume kada su objavljeni. Kad pronađete poslednjeg medvedića, kliknite na njega i u formularu koji će vam se otvoriti unesite svoje podatke, NASLOVE NAJMANJE TRI TEKSTA u kojima ste pronašli medvedića i njihov datum objave

Medvedić svakoga dana menja mesto u kome se krije, tako da nemojte kasniti, nakon 24 sata on nestaje iz jednog teksta i seli se u drugi! A uputstva su sledeća:

  • Samo učesnici koji budu poslali najmanje tri naslova tekstova u kojima je sakriven medvedić mogu da očekuju da baš oni dobiju poklon!
  • Svi koji budu objavljivali odgovore na fan stranici našeg magazina ispod posta, neće moći da se nadaju ovom sjajnom telefonu.
  • Šerujte i pozovite sve svoje prijatelje, porodicu, babe, tetke, strine... da se uključe u potragu, možda će baš neko od njih imati najoštrije oko!

Ostanite sa nama narednih pet dana i tražite medvedića, poklon je vredan truda!

13. Novembra ćemo saznati kome je medvedić doneo telefon!

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Thinkstock
Tagovi: hello pokloni

Najnovije vesti