Zavodljivo obla Krisi Tajgen nije se dopala baš svima: "Da li je ponovo trudna ili samo debela?"

Zavodljivo obla Krisi Tajgen nije se dopala baš svima: "Da li je ponovo trudna ili samo debela?"

Autor: | 18/09/2018

0

Manekenka Krisi Tajgen, supruga muzičara Džona Ledženda, bila je u središtu pažne na ovogodišnjoj dodeli nagrada Emi u upečatljivoj haljini Zuhaira Muraida u kojoj su njene bujne obline bile u prvom planu.

Iako se njen izbor haljine našao na meti modnih kritičara koji su ga nazvali preteranim, Krisi je bez sumnje bila itekako zapažena na crvenom tepihu ove prestižne dodele koja se održala u Los Anđelesu.

Ovu metalik haljinu upotpunila je nakitom Lorraine Schwartz i seksi sandalama s tankim kaišićem, dok je nova bob frizura zaokružila ovaj stajling koji nije mogao da prođe nezapaženo.

Modni promašaji ili savršen izbor: Pogledajte sve haljine s glamurozne dodele nagrada Emi

Njena bujna figura izazvala je veliku pažnju pa se na Tviteru odmah razvila rasprava o tome očekuje li lepa Krisi opet "prinovu ili je samo debela"!

Simpatična manekenka koja je poznata po tome što se bez dlake na jeziku obračunava s hejterima na društvenim mrežama, nije se dala zbuniti. Direktno je s crvenog tepiha odmah putem Tvitera uzvratila na ovaj komentar: 'Ovo što ću pitati možda nije najobzirnije, ali, da li je to Krisi opet možda trudna?'.

Supruga slavnog muzičara i majka dvoje dece odmah se snašla ne dopustivši da joj iko upropasti izlazak: 'Ja sam nedavno rodila, ali hvala što ste toliko obzirni'.

Lepa mama Lune i sinčića Majlsa Teodora, rođenog pre četiri meseca, nedavno je otvoreno progovorila kako je itekako svesna promena kroz koje je prošlo njeno telo posle dve trudnoće.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti